Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Súlyzós edzésről lenne pár...

Súlyzós edzésről lenne pár kérdésem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van itthon pár súlyzóm (10kg-tól 20kg-ig) és szeretnék itthon elkezdi pár súlyzós gyakorlatot. Még csak 15 éves vagyok (kb 169cm) és attól tartok, ha elkezdenék így edzeni akkor megállhatok a növésben vagy nem fogok annyit nőni.Szerintetek?És azt is megszeretném kérdezni, hogy ha gyúrok és közben nincs étrendem de a napi kcal bevitelt mindig beviszem akkor érek el valamit?De e közben nem eszek édességet és sok cukor tartalmú ételeket/italokat. Ja és még valami. Ha pl nekem 2200kcal a napi bevitelem akkor ha megeszek 1 csokit (kb 400kcal) és még benne van a napi bevitelemben akkor attól még hízni fogok?
2014. ápr. 2. 17:53
 1/1 aculluca válasza:
én 14éves koromban kezdtem el edzeni terembe, 181cmre nőttem meg.kajára figyelni kéne mert a súlyzós edzés alapjában véve izomstimuláció a tápanyag felvételre.tehát hogy kajád rendben legyen az a minium
2014. ápr. 2. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!