Mond el a véleményed erről kreatin+fehérje 16 napos kúra?
Fél éve edzek és nincs túl sok pénzem. Szeretnék tartani egy kreatin kúrát.
Feltöltő szakaszban 23 g
szinten tartó szakaszban 12g cratinnal és napi 2 fehérje ivással (40g)
Creatin: [link]
Fehérje: [link]
70 kg vagyok.
Mi a véleményetek erről? Illetve hogy váltakozanak a szakaszok? 10 nap feltöltő és 6 szint tartó vagy 2 nap feltöltő 2 nap tartó? Vagy másképp? Kérlek olyanokat ne írjatok hogy vegyek többet meg hogy ez semmit sem ér mert nincs több pénz ez is jó hogy van rá. Köszönöm! :)
bizony hogy nagy baj lenne,na meg nem is hiszem hogy egyszerre letudnál húzni 2,5liter vizet és utána meg még enni is bírnál
a kreatin nem tudom feltűnt e neked de csak 300grammos és az 500as árában van.
szóval nem értem a kérdést.
a fehérje még mindig drágább mint a still kiló/forint aránya de ha annyira ragaszkodsz hozzá hogy sűrűn rendeld a fehérjét akkor csak rajta.
a vásárlói véleményeket kerüld el messziről,olyan termékeket dicsérnek a sok nyomorékok hogy hajmeresztő.
ha azokat olvasgatod nem pedig hozzáértő segít választani /nem eladó/ akkor jó sz ar terméket is simán megveszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!