Tudnátok linkelni olyan videókat, ami mindent átmozgat, (popsi, comb, has) és amivel 3 hónap alatt bikiniformám lesz?
3 hónap alatt semmilyen edzéssel nem lesz bikiniformád! Főleg nem vacak videókkal.
Előbb kellett volna eszedbe jutnia
Szánalmas hozzáállás hogy egész év döglés de persze nyárra kéne a jó alak..
Normális étrenddel és edzéssel változhatsz.
Ha csak a te szád íze szerinti válaszokat fogadod el nem fogsz hasznos tanácsot kapni.
Sok sikert a videózgatáshoz.
"Szánalmas hozzáállás hogy egész év döglés de persze nyárra kéne a jó alak."
Ez bőven provokatív.
Jól összeállított tömegnövelő étrend, plusz heti 3-4 konditermi edzés (eleinte átmozgató, majd osztott edzéstervvel), illeti heti 1-4 kardióedzés. Ez az a recept, amivel a legtöbbet hozhatod ki magadból, pláne rövid idő alatt.
És igen, a hozzáállásod szerintem is gáz. Semmilyen edzés nem ad 3 hónap alatt jó formát, pláne nem egy átmozgató videó, tinglitangli lötyögéssel. Lehet,hogy csak tudatlan vagy, és azért írtad ezt, de aki sok éve edz keményen, annak elég könnyen felmegy a pumpája, ha egyesek varázsvideókkal akarnak izmosak, szépek, és szexik lenni, pár hét alatt. Ez nem így megy.
hasra max. 1 hét,combra is 1,popsira (hát nekem nem volt semmi popsim) és 2 hét alatt jó lett:)
ha aktívan csinálja,akkor miért ne lehetne elég 3 hónap?!sőt...sok is;)
Youtube-on találsz,csináld minden nap,és jó lesz;)!
#7-es vagyok:
#8:de ha nincs rajta felesleg??nyilván nem hármasiker szülése után...azt azért hozzáteszem,hogy kemény edzés.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!