Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el, hogy a...

Hogy érhetném el, hogy a hasam és a hátam is fejlődjön?

Figyelt kérdés

Rendszeresen mozgok, napi szinten. Négy napon kardio és súlyzós edzés, a többi napon pilates és úszás. A karom, a lábam fejlődik, szálkásodik, viszont a hasamon szinte semmi nem látszik és a hátamon se nagyon.

Otthon még edzek külön hasra, de tényleg fél éve semmi változást nem látok. Mit tehetnék?

60 kiló vagyok egyébként 175 centi, másfél éve szültem, de szülés után csak 6 kiló volt rajtam, meg hát nem gondolom, hogy összefüggésben lenne, hisz eltelt már másfél év.

Valaki tapasztal hasonlót az edzései során?

Az étkezésem nem tökéletes, de 5x eszem, sok zöldség, sok gyümölcs, sok hal, ezeket tartom. 27N

2014. márc. 27. 13:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha esetleg leírod h most hogyan edzel, miket csinálsz hasra-hátra, akkor talán könnyebb.

Amúgy ugyan ez van velem is, fél éve edzek rendszeresen, sok fehérje, szénhidrát. Mégis nehezen fejlődik a hátam és hasam, meg persze a fenekem is..:D

2014. márc. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!