Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vajon jól csinálom? Futs...

Vajon jól csinálom? Futs utáni evés? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok ,olyan emberek válaszát várnám erre a kérdésre ,akik jártasak mind a mozgás mind pedig a táplálkozás terén. Általában este van csak időm mozogni futni. (8-10)-ig ,és olyan fél 11 felé érek haza ,akkor szoktam egy almát és joghurtot enni. Ez igy jó? Vagy mit javasolt utána enni inni? Meg most rászoktam az egy nagy pohár tejre,mert azt hallottam mozgás utá egészséges,mert konnyen beépul a csontokba ,ez igaz?

koszonom

#mozgás #sport #étkezés #futás után evés #vajon jó így
2014. márc. 24. 14:23
 1/3 A kérdező kommentje:
4-5-6 km-t szoktam futni
2014. márc. 24. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Én csak a táplálkozásodra térnék ki.

Ha este eszünk, célszerűbb a zöldség mint a gyümölcs.

Ha edzés után tápanyagokat pótolnál, akkor húsban/tojásban gondolkozz.

A tejtermékekkel kapcsolatosak a legnagyobb táplálkozástudományi (inkább dietetikai) hazugságok, társadalmi szinten terjesztik a butaságokat, intézményesítve.

Felnőtt ember csontjába már nemigen épül be kalcium, főleg nem a tejtermékekből felszívódott. Az az ereid falára és a belső szerveidre rakódik le, lásd: érelmeszesedés. Természetesen közben lehet csontritkulásod, ez az egész nem tejfogyasztáson múlik.

Nézz jobban utána, mert sem a joghurtnak sem a tejnek nincsen pozitív hatása, főleg a negatív hatásaikhoz képest..

Nem táplálékok, az alma meg önmagában kevés, viszont párolt/nyers zöldségek egy kis tojással, kis sonkával vagy akár magukban jóval ideálisabbak lehetnének.

2014. márc. 24. 14:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönom ,ezt az infó gazdag választ :)!! Rendben észben tartom ! Légyszi nézd meg ezt a kérdésemet is,hátha tudsz valamit ebben a témaban is hozzáadni

: (az aggódasomra is kitérve ) http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__5501544..

2014. márc. 24. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!