14 éves fiú vagyok,40 kilógramm. Hogy ha most elkezdek kondizni nőhetek valamit, ha folyamatosan csinálom 1 évig? (Elég kitartó vagyok. )
Nem csak ezért kell a levegővételre figyelni.Meg a V alakhoz nem hiszem hogy a tüdőkapacitásnak köze lenne.Az inkább hát+genetika.
Azért kell a légzésre figyelni mert ha visszatartod a levegőt nem jutnak oxigénhez az izmok ,tejsav gyűlik fel és egyszerűen elfárad az izom.
A kérdezőnek:csináld de ne csak 1 évig.Egyél rendesen és pár hónap alatt meg fogsz lepődni.De ha akkor megállsz a fejlődésben(mert meg fogsz)NE hagyd abba.Majd megindul megint
Köszönöm szépen, minden kedves felhasználónak.
Értelmes kommentek születtek.
Hát akkor úgylátszik elkezdem, mellette még szertornázni is fogok, ha nem zavar be.
Étkezéssel nincs gond, mennyit kéne enni 1 nap kb? :D
A normális étkezés nem azt takarja hogy te pl qva sok palacsintát meg tudsz enni egy nap meg nutellás kenyeret stb...
Minnél több húst és rizst.
Köszönöm a hszeket.
Mindent értek,160 magas vagyok, tudom elég kicsi
de majd megnövök :)
Én nem szeretnék profi lenni, egyikben sem csak úgy szertornából versenyre járjak, kondizásból körülbelül így szeretnék kinézni ; [link]
Bár régebben szertornáztam, csak abba kellet hagynom csuklótörés miatt.
Amit linkeltem az kb mennyi idő, ha minden nap eljárok kondizni, és mindent normálisan csinálok?
De volt egy barátom aki csak szertornázik 3-4 éve, és így nézki mint a képen a férfi amit linkeltem :)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!