Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől fogyok folyamatosan?

Mitől fogyok folyamatosan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt veszem észre mostanában, hogy fogyok, de sajnos izomból. Nem iktattam be semmi különös kardiót vagy ilyesmit, minden ugyanolyan mint eddig volt, heti 3 súlyzós edzés, és most még szénhidrátból egy kicsit többet is eszem mint szoktam. (fehérjén is emeltem egy kicsit). Nem értem .. :S

2011. jún. 3. 13:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

mark86

rossz kaja,laza edzés,kevés pihenés,stressz,túledzettség,betegség!

neked kell tudni...

2011. jún. 3. 13:46
 2/18 A kérdező kommentje:

"rossz kaja,laza edzés,kevés pihenés,stressz,túledzettség,betegség!

neked kell tudni..."

|-> kaja rendben, edzés még keményebb mint eddig (szerintem), túledzettség, betegség, ezek kilőve. Stressz az volt az elmúlt 2 hétben, de azért nem annyi és nem olyan, hogy ledobjak 4 kg -ot :)

2011. jún. 3. 13:59
 3/18 anonim ***** válasza:

mark86

eszel te eleget fiam???? :DDD

más nem nagyon lehet az ok,nyugodj meg és ca-mg!!!

2011. jún. 3. 14:03
 4/18 A kérdező kommentje:
4g/tskg szénhidrátom van már. elvileg olyan 180-200 g húst kellene ennem, ehelyett több mint fél kg csirkemell legurul naponta (na jó, néha "csak" 400g). Fehérjepor is van, eddig nagyon szépen fejlődtem.... nem tudom mi lett, kicsit aggasztó, de majd kiderül, hogy mi lesz. :S nyár végére kicsit jobban szerettem volna festeni, mint most, de lehet, hogy még szarabb lesz :D
2011. jún. 3. 14:05
 5/18 clint ***** válasza:

pihenés?

HA nincs pihenés elég és stressz is van akkor gáz a helyzet.

a kaja nem hiszem, mert akkor feltünően keveset kell ennie, hogy katabolizmus legyen.

2011. jún. 3. 14:06
 6/18 anonim ***** válasza:

mark86

hány kiló vagy???

2011. jún. 3. 14:06
 7/18 clint ***** válasza:
én is 4 kgot nyomtam le magamról két hét alatt simán izzadásból a szaunában. Az nem sok.
2011. jún. 3. 14:07
 8/18 A kérdező kommentje:
hm igaz, a pihenés még lehet gond. mostanában nem alszom délután. későn tudok csak lefeküdni (sok teát szlapálok:S), és olyan 7 órát alszom tisztán. eddig meg 8 volt éjjel +1 délután...
2011. jún. 3. 14:08
 9/18 A kérdező kommentje:
most 74 kg vagyok, és közel 78 voltam..
 10/18 anonim ***** válasza:

mark86

hány kiló????

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!