Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől fogyok folyamatosan?

Mitől fogyok folyamatosan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt veszem észre mostanában, hogy fogyok, de sajnos izomból. Nem iktattam be semmi különös kardiót vagy ilyesmit, minden ugyanolyan mint eddig volt, heti 3 súlyzós edzés, és most még szénhidrátból egy kicsit többet is eszem mint szoktam. (fehérjén is emeltem egy kicsit). Nem értem .. :S

2011. jún. 3. 13:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de az a nem egész 2 óra alvás ennyit számítana ? mert akkor falnak rohanok 200-zal :S vizsgaidőszak miatt kellett hanyagolnom a pihenést :(
2011. jún. 3. 14:09
 12/18 anonim ***** válasza:

mark86

loool! 200gramm húst kéne enned? :DDDDD

2011. jún. 3. 14:09
 13/18 A kérdező kommentje:
lehet, hogy kicsit keveset mondtam... :D de lényegtelen, mert fél kg lemegy így is úgy is.....
2011. jún. 3. 14:10
 14/18 A kérdező kommentje:
+100 g (napi 2) fehérjeturmix ...
2011. jún. 3. 14:10
 15/18 clint ***** válasza:

nemgáz...

Le van terhelve az agyad. Nem pihensz eleget. Stresszelsz.

NYáron alap hogy mindenki ledob pár kilót, meleg van ki is izzadod. Lehet nem fogyasztasz sok folyadékot. sok koffeintől is lehet. Rengeteg oka van, de a négy kiló nem elég drasztikus nyár környékén nyugi, akkor kezd aggódni, ha 10 kiló megy le, és az erőd is kisebb.

2011. jún. 3. 14:11
 16/18 anonim ***** válasza:

mark86

akkor hagyd el az összes aerob jellegű tevékenységet!

2011. jún. 3. 14:13
 17/18 A kérdező kommentje:
hát a meleg az kegyetlenül megvisel. tegnap edzés alatt mint a kutya úgy szenvedtem, pedig még este is mentem, amikor már nem volt annyira meleg...
2011. jún. 3. 14:15
 18/18 clint ***** válasza:
jo akkor meg van a válasz a kérdésedre.
2011. jún. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!