14 éves fiú vagyok,40 kilógramm. Hogy ha most elkezdek kondizni nőhetek valamit, ha folyamatosan csinálom 1 évig? (Elég kitartó vagyok. )
Hát akkor remélem valahogy kifogok nézni :)
Nem, nem szeretnék szedni semmit, simán szeretnék kondizni,
és maradok az állati fehérjéknél :)
Köszönöm a választ.
Ha a "mindent értek"-et a sporta értetted akkor még csak a negyedét se érted szerintem:)
Nem úgy működik ez hogy minden nap és lemész emelgeted a súlyokat 1 órán át.Egy héten nem kell több 4 edzésnél, az izmoknak regenerálódni is kell, kaja tényleg nagyon fontos arra figyelj minél jobban de kezdőként 40 kilósan nem kell semmilyen plusszt szedned.
Ajánlom ezt az oldalt:
Ezen belül ezt:
[link] bbtv_flash.htm4
ezt:
[link] bb_tv.htm4
és ezt:
[link] edzo_query.htm4
Igen, most már megértettem, hála neked :)
És az a négy edzés körülbelül mikor legyen?
És az ismerőseim úgy szokták, hogy
amikor járnak mindennap mást csinálnak
pl : Hétfő ; Kar , Kedd : Hát , Szerda : Mell ,
Csütörtök ; Has ez csak egy példa, nem biztos hogy így csinálják. Kérhetek tanácsot, hogy én hogy csináljam?
Mármint naponta? Köszönöm a linkeket körül fogok nézni.
Kajával nincs gondom, csak én olyan típus vagyok, hogy ha eszek pl: felmegyek egy kilót, és lefogyok :S
Nekem mindenki azt mondja, hogy helyedbe elmennék gyúrni,
meg hogy széles a vállam, izmos a mellem meg stb.
Ezt most nem fényezésre mondtam, nem kell lenézni érte.
Én is még kezdőnek tartom magam bár több hónapja csinálom de úgy igazán normálisan szerintem csak 2 hónapja.
Én úgy csinálom amúgy hogy:
Hétfő:mell-bicepsz
Kedd:láb-tricepsz
Sz: szünet
Cs:Hát-tricepsz
P:Váll-bicepsz
Sz-V:szünet
Hát én személyi edzővel csinálom egy ideje.
Hétfő:Mell-Váll
Kedd:Hát-Has
Szerda:Pihenőnap
Csütörtök:Láb /Vádli+Comb/
Péntek:Bicepsz-Tricepsz-Has
Hétvége:Pihenő
Egyébként,ha van rá pénzed érdemes személyi edzővel csinálni,mert mindig változtat a gyakorlatokon,megmutatja,hogy hogyan kell helyesen csinálni,stb. Egy idő után a súlyokat is mondja,segíz leszedni rólad a fekvenyomórudat:D
Meg hát az erőltetett ismétlésekhez kell,hogy segítsen valaki.
Remélem segítettem.Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!