A fenekemet szeretném izmosítani, kerekebbé tenni. Ez szerintetek milyen?
16/L
Lapos a popom. Már egy ideje( két hete) elkezdtem guggolásokat ás kitöréseket végezni meg megyek a taposógépen. Mellette diétázom. Semmi pékárú, lisztes szar*ok, tészták, cukros ücsik. Eleinte azt hittem, hogy nem tudok megélni nélkülök, de aztán ezerszer jobb így ezekkel az ételekkel. A diétát már 4 hónapja tartom. Azzal sikerült is fogynom.
Na szóval már 2 hete minden nap végzek guggolást, kitörést meg ilyeneket. Minden nap növelem a számot, hogy mennyit csináljak meg. Most ma 200 tudtam megcsinálni, szerintetek ha így haladok akkor nyárra lehet bombajópopom?
Nem a guggolások számát kell a végtelenbe növelni, hanem az ellenállást növelni! Súllyal guggolj!
Ha izmosodni szeretnél, akkor ne vond meg magadtól a kaját (persze cukor fehérliszt nem kell továbbra se), de izmosodni rendes kalóriabevitel mellett fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!