Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fenekemet szeretném izmosíta...

A fenekemet szeretném izmosítani, kerekebbé tenni. Ez szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

16/L

Lapos a popom. Már egy ideje( két hete) elkezdtem guggolásokat ás kitöréseket végezni meg megyek a taposógépen. Mellette diétázom. Semmi pékárú, lisztes szar*ok, tészták, cukros ücsik. Eleinte azt hittem, hogy nem tudok megélni nélkülök, de aztán ezerszer jobb így ezekkel az ételekkel. A diétát már 4 hónapja tartom. Azzal sikerült is fogynom.

Na szóval már 2 hete minden nap végzek guggolást, kitörést meg ilyeneket. Minden nap növelem a számot, hogy mennyit csináljak meg. Most ma 200 tudtam megcsinálni, szerintetek ha így haladok akkor nyárra lehet bombajópopom?

2014. márc. 23. 17:55
 1/4 Osynho ***** válasza:
100%

Nem a guggolások számát kell a végtelenbe növelni, hanem az ellenállást növelni! Súllyal guggolj!

Ha izmosodni szeretnél, akkor ne vond meg magadtól a kaját (persze cukor fehérliszt nem kell továbbra se), de izmosodni rendes kalóriabevitel mellett fogsz.

2014. márc. 23. 17:57
 2/4 A kérdező kommentje:
van itthon súlyzom akkor vele majd csinálgatom:) nem vonom meg magamtól a kalóriákat, csak nem eszem az egézszégtelen cuccost. ám köszi a választ:)
2014. márc. 23. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Izmot építeni nem tudsz, ha közben fogysz. Sok fehérje és több kalória kell, hogy az izom tudjon épülni valamiből.
2014. márc. 23. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
De miből legyen izom ha nem eszel cicám?
2014. márc. 23. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!