Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérje vagy Tömegnövelő?

Fehérje vagy Tömegnövelő?

Figyelt kérdés
Hízni szeretnék izomban, most 73kg vagyok 186cm, már fejlődtem 3hónapja edzek, és azt hallottam hogy a tömegnövelő inkább zsírosít,mert több benne a szénhidrát, a fehérjében meg majdnem az egész fehérje(100% iso whey), amúgy a szénhidrát bevitelem rendben van mert egy nap halomnyi húst,gyümölcsöt,csokit megeszek
2009. dec. 16. 15:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
Én láttam olyanokat, akik tömegnövelőztek. Vizesített. Nem természetes. De ha szeretnél olyan ortopéd lenni, mint az előző hozzászóló, akkor csak tessék. Nem lát a szeméből pedig csak a tükörbe kéne nézni.
2009. dec. 17. 08:13
 12/16 anonim ***** válasza:

sok fogyatékost látom ittis megjelent

A kérdezőnek énis a fehérjét ajánlom!

Amugymeg tiszta hülye aki aztmondja hogy a tömegnövelőt aki szed felfújt meg "ortopéd".Ugyanaz mintha halomra zabálná a krumplit meg a szénhidrátot!

Ugyanis megsugom:Tejsavófehérjét és szölöcukrot tartalmaznak a tömegnövelők!Semmi többet.

Esetleg még hozzáadott kreatint glutamint taurint.

Ennyi

2009. dec. 17. 17:49
 13/16 anonim ***** válasza:
tömegnövelő + amino
2009. dec. 17. 22:37
 14/16 anonim válasza:
0%
Kreatin az pont elég, hogy gyökérmód nézzél ki.
2009. dec. 18. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:
abban igazatokat van hogy a fehérje természetes anyagból készült, de nem tudhatod a gyártók mit adnak hozzá hogy jobban hasson.Amugy nem vagyok orvos(még) de akkor sem ajánlom a mesterséges szereket, mert egészségesnek nem nevezhető
2009. dec. 18. 18:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnél hízni izomba, ügyelj arra, hogy megadd a szervezetednek a kellő mennyiségű építő anyagot, fehérjét és szénhidrátot, mindkettőre szüksége van, hogy növekedni tudj.

Szükséges fehérje bevitel(grammba): 2-3g/testsúly kiló gramm

szükséges szénhidrát bevitel: 5-6g/ testúly kiló gramm

Tehát ez a te esetedben: fehérjében kb. 73 x 2g = 146 grammot, szénhidrátban pedig kb. 73 x 5 = 365 grammot jelent.

Én inkább egy fehérje készítményt ajánlanék!

Az általad említett 100% Iso Whey össze vetve a Scitec gyártó egyik termékével, a Volumass 35 Professional-al a következő képet adja:

100grammra kivetítve:

fehérjében: 80g fehérje és 12gramm szénhidrát található, tehát ha 1,816kg 9490Ft akkor 1kg = 5225Ft-al ami azt jelenti, hogy 5225Ft-ért kapnál 800gramm fehérjét és 120gramm szénhidrátot.

tömegnövelőben: 35g fehérje és 45gramm szénhidrát, tehát ha 1,2kg 6470Ft akkor 1kg = 5391Ft-al, szóval ez azt jelenti, hogy te ennyi pénzért 350gramm fehérjét és 450gramm szénhidrátot vásárolnál.

Ennek fejében mindenki döntse el melyik út a neki leg megfelelőbb!

Minden jót!

U.i: A nagyobb gyártók termékei, mint például a fent említett két termék bevizsgált termékek, semmilyen kárt nem jelentenek az egészséges szervezetre, ha mértékkel alkalmazzák őket. A fehérje sima élelmiszer, nem instant izom por!

2011. aug. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!