Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérje vagy Tömegnövelő?

Fehérje vagy Tömegnövelő?

Figyelt kérdés
Hízni szeretnék izomban, most 73kg vagyok 186cm, már fejlődtem 3hónapja edzek, és azt hallottam hogy a tömegnövelő inkább zsírosít,mert több benne a szénhidrát, a fehérjében meg majdnem az egész fehérje(100% iso whey), amúgy a szénhidrát bevitelem rendben van mert egy nap halomnyi húst,gyümölcsöt,csokit megeszek
2009. dec. 16. 15:43
1 2
 1/16 anonim válasza:

Hali!

Ha 3 hónapja edzel, akkor tömegnövelő. Majd idővel már vehetsz külön fehérjét, de az elején mindenképpen tömegnövelő.

A csokit és egyéb "hulladék" kaját pedig felejtsd el, azok miatt zsírosodsz! :)

Hajrá!

2009. dec. 16. 15:49
 2/16 anonim válasza:
13%

Egyél kétpofára és ne egyél ilyen sz*rokat! Zsírosodni meg nem fogsz, mert alapvetően sovány a testalkatod! Csak a zsíros seggűek f*snak állandóan, hogy tovább nő a segge, ha csokit eszik. Volt, hogy 4 hónapig megettem mindennap egy tábla csokit (500kcal) és nem zsírosodtam. Ugyanúgy kockás maradt a hasam, szal lehet értem rajongani sz*rháziak! :D

A pihenés meg az evés még fontosabb az edzésnél. Az ilyen kiegészítő szennyet, meg felejtsd el! 40 évesen majd mehetsz új májért! Ne gondold egy percig sem, hogy egészséges!

Aludjál, meg egyél sokat! Este túró+ sajt. Reggelre frankón beépül. Aztán meg röhöghetsz a sok kondis mocskon, hogy milyen "műizmaik" vannak. A táplálékkiegészítővel nyert izmoknak van egy ilyen nem természetes jellege, ami azonnal meglátszik. Vizesebbek, meg természetellenes. Az igazi izom sokkal szebb és egészségesebb hatást kelt. Amellett meg maradandóbb is! Nehezebben megy le rólad, mint az ilyen "könnyen szerzett mocsok"!

2009. dec. 16. 16:01
 3/16 A kérdező kommentje:
Ez nem szteroid, jah meg családunk öröksége az is hogy szuper erősek a belső szerveink, pl nagybátyám(apám tesója) 30éve nagy piáló meg cigiző és sehol semmi baja,meg a nővérének se.
2009. dec. 16. 16:05
 4/16 anonim válasza:
13%
Akkor sem szép az ilyen izom, és jobban sem érzed magad a bőrödben. Másrészt meg direkt ne károsítsuk már magunkat! Nekem is vannak hasonló rokonaim, de azért nemárt az óvatosság. Na mindegy. Ez az én véleményem. Sima kaját jobb enni is, meg kevésvé valószínű, hogy új májat kell venned!
2009. dec. 16. 16:07
 5/16 anonim ***** válasza:
azon a ponton azért elmosolyodtam, hogy a "fehérjében meg majdnem az egész fehérje"... azt jó ha tudod, hogy a világ legjobb cuccai (és akkor most nyílván nem magyar piacra gondolok) is csak 80% körüliek.
2009. dec. 16. 16:29
 6/16 anonim válasza:
92%
A tiszta fehérje nem méreg, attól hogy hülye vagy és azt se tudod mi az, nem kell rámondani, hogy méreg.
2009. dec. 16. 16:30
 7/16 A kérdező kommentje:
tudtam hogy 80% körüli de ezt arra mondtam, hogy majdnem hogy mondjuk 100grammból 80 fehérje és 10szénhidrát meg 10 mittudjamén még mi
2009. dec. 16. 16:35
 8/16 anonim ***** válasza:
ha a szénhidrátbeviteled oké, akkor minek tömegnövelő? az kb fehérje+CH
2009. dec. 16. 16:49
 9/16 anonim ***** válasza:
23%
a válaszom:én nem szedek semmit és mégis gyorsabban fejlődök mint azok akik szednek.sok minden dől el agyban, próbálj sok vizet inni és egyél amennyi jól esik, nagyobb igénybevételnél ugyis megnő az étvágyad. A fehérjék köztudottan lúgositják a szervezetet, ásványai anyagokat vonnak el a szervezetedtől, emelett károsithatják a veséd.Lehet lesz egy időszak, amikor megállsz a fejlődésben, akkor elgondolkozhatsz a tömegnövelőszereken, de ez nem 3 hónap gyurás után jön el.(egyébként a húsban fehérje van és a gyümölcsök se a túlzott szénhidrát tartalmukról hiresek) egyél sok tésztát csirkemellel. ha mindenképp akarsz vmit szedni, különbözö vitaminkészitményeket és halolajat ajánlok
2009. dec. 16. 18:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Fehérje tápkieget vegyél egyértelműen. A tömegnövelő egyaránt tartalmaz fehérjét és szénhidrátot is, de neked szénhidrátra nem lesz szükséged, ha jól látom abból amit leírtál. Az előző hozzászóloknak meg csak annyit hogy a táplálékkiegészítők, mint a fehérje is, koncentrált kajának mondható, semmiféleképpen nem nevezhető szteroidnak, nem vizesítenek, ugyanolyan izmaid lesznek tőle, mint aki egész életében napi 1 kg csirkemellt benyomott, persze csakha nálad is meglesz a napi fehérjebevitel :)
2009. dec. 17. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!