Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért jobb sokak szerint a...

Miért jobb sokak szerint a Wing Tsun stílus a többi kung-fu stílustól? Mint pl. sáska, tigris stb.?

Figyelt kérdés
2008. júl. 23. 13:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jó van a öreg. le lehet állni. Bele se merek gondolni hogy te mióta szívod az oxigént hányszor nézhettél el számokat vagy olvashattál rosszul valamit. mert ha azt írod hogy soha akkor nagyobb hazug vagy mint a katolikus egyház(ami nagyon nagy szó). és ha istenítem akkor mi van? inkább istenítem ezt mert ezt szeretem nem pedig azt fogom javasolni amit nem szeretek. te is így vagy azzal.
2011. jan. 16. 13:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, hogy soha nem néztem el semmit, sőt, éppen ezért kétszer is átolvasom/meggondolom mire válaszolok. És igen, megértem, hogy neked ez tetszik, csak attól vagyok besokallva, hogy folyton a sok hülye birka kérdéstől függetlenül írogatja, hogy ez milyen király stb. stb. '-_- De legalább katolikus egyházról egy véleményen vagyunk.
2011. jan. 18. 20:42
 13/15 Kemotox1 válasza:
A WT kifejezetten jó utcai harcra. Itt nincs olyan, hogy én 70 Kg-os vagyok és szerezettek már nekem egy 70 kg-ost majd azzal kiállok, vagy hogy nem szabad tartólábat támadni, vagy gégén ill. ágyékon ütni rúgni, könyököt, vagy térdet használni, mert nem szabályos. (Azt mondod majd, a támadónak, hogy bocsi, de így nem ér!) Ez inkább más küzdősportokra jellemző, a Wing Tsunra biztos nem! Akkor miről is beszélünk?
2012. máj. 3. 19:58
 14/15 Gonzalez inti ***** válasza:

de ez a sáska kung-fuba sincs az hogy ringbe vannak szabályok mert aki űzi ezeket a harcművészeteket az áltlába elmegy versenyezni. én speciel sáska kung-fut tanulok(tang lang) és egy elég jó helyen legalábbis edző szempontjából a wtbe ami nagyon kérdőre vethető az a napököl (ha jól tudom így hívják) hatékonysága ugyanis olyan ütések sorozatát kéne rá mérned az ellenfeledre amibe nem fordítod bele a tested ígyhát erő sincs benne .

nekem volt wts edzőpartnerem és hát a tempót nem igazán tudta tartani bunyóban (de persze ez egyén függő) én az eddig tanultakkal a sáska kung-fuban tökéletesen megvagyok elégedve és sikerélményeim is vannak velük ugyanis sokszor megtudtam magam védeni velük. szerintem ez hülyeség hoyg kezdőként így úgy amúgy mert ez is full elllenfél függő ha kikapsz mondjuk egy olyan állatot az utcán este aki mrá túlvan 100 utcai bunyón és votl mrá olyan szituban amikor elő kerül a gettóbicska vagy a kés akk már szeritem nem fogsz sokat érni tanulj bármit de ez is egyén függő . a válaszodra a kérdésem az hogy a wt ismertebb mivel tényleg marketing és lehúzás illetve a wt nem tartalmaz nehezen kivitelezhető elemeket így formagyakorlat megtanulásához nem kell mondjuk fejlesztened az ugró képességedet viszont a sáskába sincsenek ilyne elemek a sáska stílus formái kifejezetten harci formák. viszont kétlem hoyg a wt forma gyakorlatokat is könynen meglehetne tanulni ugyanis az hogy előtudod adni a formagyakorlatot viszont nem élethűen az annyit tesz hoyg tudod a mozdulatokat cska épp helyesen nem tudod őket kivitelezni és ez mindegyik stílusban így van.illetve nincs jobb vagy roszabb stílus cska jobb vagy roszabb harcos van .

2012. okt. 10. 18:32
 15/15 anonim ***** válasza:
oksi, csicska kamu kungfu wt-sek...lehet jönni velem sparringelni (ha egyáltalán tudjátok mi az)...Esztergomban lakok, bárkit szeretettel várok, én öt éve ketrecharcolok, kíváncsi vagyok melyik marketing huszár fog kiütni...nyugodtan "támadhattok" tökre, torokra, szemre, valahogy nem ijedtem meg tőletek...bárki akar randorizni nyugodtan írjon privátot....és most nyugodtan lehet majd itt kommentben szájkaratézni, hogy mekkora csíra vagyok, meg majd privátban is lehet dícsőiteni a nagy rakás kukit sem érő reklám wing tsunt, de senkit sem fogtok érdekelni és azzal is csak azt bizonyítjátok hogy gyökerek vagytok...csapjatok le egy bunyóban, akkor hiszek nektek, addig egy nullának fogom tekinteni mindannyiótokat...tényleg bárkit le lehet vele zúzni az utcán, mindegy mekkora? ja akkor jó, én egy 180 centis, 80 kilós manusz vagyok, kíváncsi volnék melyik ötven kilós Máday imádó vagány wing tsunos fog szétkapni engem!
2014. márc. 29. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!