Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Forma 1-es autókat mért kell...

Forma 1-es autókat mért kell minden éveben megváltoztatni ennyire?

Figyelt kérdés

2014. márc. 16. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"5évvel ezelőtt"

erre azt mondom mint amit töritanárom szokott ha azt mondom nem felelhetek mert beteg voltam:

"És kit érdekel???"

egyes, leülhetsz

2014. márc. 24. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:

kib_asztott hülye vagy :)

szakmai válaszra sem méltatlak.

2014. márc. 24. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:

még erre a commentedre visszautalok:

"az aerodinamikából minimálisat, a többit mint Le Mans-ból szedték."

nem, a f1-ből szedték.

némelyiket lehet hogy közvetlen módon a lemansból vették át. de a lemans honnan szedte szerinted? segítek: f1ből.

büdösbarom.

(ezt csak azért, hátha így jobban megérted, ha már te is hasonló stílusban nyomulsz.)

2014. márc. 25. 00:02
 14/15 anonim ***** válasza:

"szakmai válaszra sem méltatlak."

mert te látom nem is tudnál, én legalább megmondtam neked hogy az utcai autók fejlesztéséérta Le Mans felelős, te eddig a részleteket rágcsáltad, de látom ezt cáfolni képtelen vagy, ergo tárgytalan a vita, és te csak itt szórakozol velem.

Paraszt

2014. márc. 25. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:

nem vagyok képtelen vitázni, ezen nőttem fel. de minden egyes kommentedről lerí, hogy egy ostoba buta menthetetlen f_asz vagy, akire felesleges bármennyi időt elpazarolni.

részemről tényleg ennyi, nem érdemelsz többet.

2014. márc. 25. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!