Hogyan lehetnék ilyen izmos? Kép lennt!
Figyelt kérdés
Szóval milyen gyakorlatokat, stb. kell csinálnom, és hányszor egy héten, mennyi időre? Az étkezésnél mire kell figyelnem?
És annak is örülnék, ha megtudnátok mondani, hogy mennyi idő alatt érném el kb.
Köszönöm szépen a segítséget!:)))
2009. dec. 13. 23:01
2/9 anonim válasza:
Az attól függ, hogy te hogy nézel ki, látatlanban honnan tudná bárki is megmondani? Lehet, hogy 120 kilós vagy, lehet, hogy 45..honnan tudjam?Ezt a kérdést bárki fölteheti.esetleg kép a hasadról, vagy valami viszonyítási alap?
3/9 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, az én adataimat nem írtam le, szóval 165 cm vagyok és kb. 52-54 kg. A hasam lapos, egy pici felesleg van rajta, de tényleg nem sok. Képem sajnos nincs.
2009. dec. 13. 23:26
4/9 anonim válasza:
ezen a képen nem egy testépitö vilgábajnok van szoval nagyon könyen elehet érni kb másfélhonap alat simán ezt az eredményt attol füg mijen alkat vagy!a lényeg hogy minden második nap 1 orát minimum edz .lehetöleg konditeremben és ott kérd a kondi terem vezetöjét hogy álicson ösze neked egy ütemezési tervet !
5/9 anonim válasza:
Hát bocsi (az utolsónak) másféjhónap alatt te nem leszel olyan izmos mint képen a csaj...
7/9 anonim válasza:
hát nem tom hogy egy képet nézünk e. de hid el ha elszánja valaki másfél honap az egész nem nagy eredmény amit a csaj ért el a képen .a lényeg az akarás és a kitartás.én egy honap alat 7kg tiszta izmot szetem magamra szteroidok nélkül.
8/9 anonim válasza:
sok futás és rengeteg felülés a titok nyitja
felülés mindennap, emeld a mennyiséget
futni legalább 3szor
9/9 anonim válasza:
Ne zavarjon, hogy az egész oldal arról szól, hogy hogyan nézhetsz te is így ki. A csajnak egy egész youtube csatija van rengeteg videóval. esetleg azt kéne nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!