Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy nő mennyire legyen izmos?

Egy nő mennyire legyen izmos?

Figyelt kérdés

Egy ideje nekiálltam a saját testsúlyos edzésnek és érzem, h kezdek erősebb lenni, azt viszont még nem tudom megítélni, h a külsőmön ez mennyire látszik. Mások már néha észreveszik, h izmosabb vagyok. Én még nem látom. :)

Viszont már a kezdetektől fogva bennem van a kétség, h mennyire fog változni az alakom. Vonz az, h látszódjanak az izmaim, de nem tudom, h mennyit vesz el a nőiességből, vagy mennyire természetes dolog az, ha egy nő látványosan izmos. (Az ismerőseim között nincs egyetlen nőnemű sem, akinek edzett teste lenne...)

2011. okt. 23. 14:09
1 2
 1/11 dirtboy ***** válasza:
100%

kb.ilyen izmosan a legjobbak szerintem a nők

[link]

2011. okt. 23. 14:16
 2/11 anonim válasza:
75%
annyira, hogy ha felb*sz, akkor verés legyen, ne verekedés!
2011. okt. 23. 14:18
 3/11 anonim válasza:
54%
imádom az izmos csajokat
2011. okt. 23. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:
22%

> Egy nő mennyire legyen izmos?

Lehetőleg semennyire.

> Vonz az, h látszódjanak az izmaim, de nem tudom,

> h mennyit vesz el a nőiességből

R*hadt sokat!

14:16:

Fúúj :/

2011. okt. 23. 15:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Nekem pl ezek a csajok tetszenek. Néznék ki úgy, mint ők...

[link]

[link]

[link]

És ne értse félre senki, nem testépítő, hanem csupán erős és hajlékony szeretnék lenni. Hiszen azért vannak az izmaink, h használjuk őket, nem?!

2011. okt. 23. 15:54
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

A lóf*szt ne legyen izmos egy nő semennyire!Utaláom az olyan csajokat,akiknek nincs tartásuk,punnyadt g*cik,és az össz. testmozgásuk annyi,hogy hetente elmennek 1x boltba kenyérért.

Persze egy nő izomzata maradjon az esztétikai határokon belül,amit az 1. linkelt,abban is van már pár túlzás(a fejek közt viszont rengeteg az ocsmány:D),de a legtöbbjük teste azért igenis patent.

Nem azt mondom,hogy gyúrósnak kell lenni,csak választani kell magadnak egy olyan mozgásformát,ami tetszik,és szívesen csinálod,és azt nyomni lelkiismeretesen.A saját testsúlyos gyakolatokat pl. nyugodtan csinálhatod,attól nem leszel űberkigyúrt,max. szép formás.Mellette még fuss,vagy csinálj vmi. kardiót,és máris egy jó kis sportos csajszi leszel.

A nőiességedből pedig abszolút nem veszítesz,ha ennyit csinálsz,amit írtál,sőt,ennél még jóval többtől sem....

2011. okt. 23. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Jók a linkek,uh annyira nyugodtan lehetsz izmos,formás.

Holtszezonban úgysem ennyire alacsony a testzsírjuk,uh akkor még nőiesebbek.

2011. okt. 23. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:

amiket az első linkelt azok jók,de ennél izmosabb ne legyen.mondjuk a 2.és 3.helyezettől azért kirázott a hideg....:)

de nyugodtan csináld a testsúlyos gyakorlatokat,azok szerintem ideálisak.főleg,ha csinálsz mellé egy jó formás,kerek popsit.akik fitness versenyzők,mint az említett linkben,azok is nőiesek tudtak maradni,pedig ők komolyabban csinálják,gépekkel,súlyzókkal.30/F

2011. okt. 23. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz a sok fujjogó hülyével :)
2011. okt. 24. 00:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira izmos leszel, minta képen látható csajok, randit kérek tőled :) Nem definiálható, hogy mennyire legyen izmos egy nő számszerűen. Te annyira legyél izmos, amennyire te jól érzed magam. Ahogy evés közben az étvágy jön meg, nekem sport közben jött meg az, hogy legyek egy kicsit még fittebb, még szálkásabb. Pedig évekig nem sportoltam, egyszer elkezdtem, és rákattantam. Jó eséllyel te is így leszel ezzel, és ha jól érzed magad így, akkor más ne érdekeljen.
2011. okt. 25. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!