Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy nő mennyire legyen izmos?

Egy nő mennyire legyen izmos?

Figyelt kérdés

Egy ideje nekiálltam a saját testsúlyos edzésnek és érzem, h kezdek erősebb lenni, azt viszont még nem tudom megítélni, h a külsőmön ez mennyire látszik. Mások már néha észreveszik, h izmosabb vagyok. Én még nem látom. :)

Viszont már a kezdetektől fogva bennem van a kétség, h mennyire fog változni az alakom. Vonz az, h látszódjanak az izmaim, de nem tudom, h mennyit vesz el a nőiességből, vagy mennyire természetes dolog az, ha egy nő látványosan izmos. (Az ismerőseim között nincs egyetlen nőnemű sem, akinek edzett teste lenne...)

2011. okt. 23. 14:09
1 2
 11/11 Zolessz válasza:
100%

Sziasztok!

Én is testépítek és bizony lehet úgy izmot építeni, hogy az ne legyen férfias. de véleményem szerint még az izmosabb nők is lehetnek nőiessek, mert a nőiesség belülről fakad, a mozgás, tekintet, stílus... tehát gyúrd magad nyugodtan! legyél testépítő csaj! :) ;)

2011. nov. 6. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!