Nekem ajánlott a box?
Persze, hogy bokszolhatsz, de ne feledd, hogy ha bokszolsz, akkor utcán nem verekedhetsz. Egyáltalán miért akarsz utcán verekedni?
Hátat meg edzeni kell, erre a legjobb a fegyencedzés híd gyakorlata, meg a pilates, vagy a gyógytorna.
a gerincet és a törzset terheli leginkább.
gerincet hosszirányban terhelő,hirtelen irányváltású,rázó mozgás.
egyszóval pont az ami nem feltétlen a legjobb neked.
de ha napi szinten elkezdesz gerinc tornázni,nyújtod a gerinced és megerősíted a törzsed-ami neked alapból az életed része kellene,hogy legyen-akkor heti 2-3 alkalom ökölvívó edzés nem fog gondot okozni.
az utcai bunyó meg.
szerintem kár lenne tagadni,hogy sokan azért kezdik el a küzdősportot mert hatalmat akarnak mások felett az edzésen megszerzett képességek és tudás által.
szóval a motivációd az ökölvívás elkezdésére tökéletes és teljesen érthető.
nem tagság van,hanem havi díj.
Korbács egy 15 éves lány a kérdező, :))
Bár szeretem a csajbunyót nézni... :)
akkor nézd meg a bűn hálójában című filmet:)
most néztem végig és amúgy egy sz-ar,de a főszereplő bombázó csajszi-mma bajnok amúgy gina carano-olyan szépen szétüt,fejbe rúg,lefojt mindenkit,hogy öröm volt nézni.
elég jól sikerült,kevés vágásos bunyó koreográfiák vannak benne:)
koszonom a válaszokat!:)
és én nem a hatalom miatt kezdeném el, hanem önvédelem és stressz levezetés céljábol.
méletileg ha valahogy jársz és fizeted a havi díjat de papiron nincs szerződésed utcán is megtehetem nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!