Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nekem ajánlott a box?

Nekem ajánlott a box?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni boxolni de nem tudom jót tenne-e mivel elég súlyos gerinc ferdülésem is van. Melyik az a testrész amit nagyon terhel a box? És még annyi, hogy ha nincs tagságom akkor is járhatok oda és esetleg utcán is verekedhetek? lány/15

2014. márc. 9. 00:33
 1/5 aikiboxer ***** válasza:

Persze, hogy bokszolhatsz, de ne feledd, hogy ha bokszolsz, akkor utcán nem verekedhetsz. Egyáltalán miért akarsz utcán verekedni?

Hátat meg edzeni kell, erre a legjobb a fegyencedzés híd gyakorlata, meg a pilates, vagy a gyógytorna.

2014. márc. 9. 01:09
 2/5 anonim ***** válasza:

a gerincet és a törzset terheli leginkább.

gerincet hosszirányban terhelő,hirtelen irányváltású,rázó mozgás.

egyszóval pont az ami nem feltétlen a legjobb neked.

de ha napi szinten elkezdesz gerinc tornázni,nyújtod a gerinced és megerősíted a törzsed-ami neked alapból az életed része kellene,hogy legyen-akkor heti 2-3 alkalom ökölvívó edzés nem fog gondot okozni.

az utcai bunyó meg.

szerintem kár lenne tagadni,hogy sokan azért kezdik el a küzdősportot mert hatalmat akarnak mások felett az edzésen megszerzett képességek és tudás által.

szóval a motivációd az ökölvívás elkezdésére tökéletes és teljesen érthető.

nem tagság van,hanem havi díj.

2014. márc. 9. 15:43
 3/5 aikiboxer ***** válasza:

Korbács egy 15 éves lány a kérdező, :))

Bár szeretem a csajbunyót nézni... :)

2014. márc. 9. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:

akkor nézd meg a bűn hálójában című filmet:)

most néztem végig és amúgy egy sz-ar,de a főszereplő bombázó csajszi-mma bajnok amúgy gina carano-olyan szépen szétüt,fejbe rúg,lefojt mindenkit,hogy öröm volt nézni.

elég jól sikerült,kevés vágásos bunyó koreográfiák vannak benne:)

http://www.youtube.com/watch?v=KBUt2lQbGJs

2014. márc. 9. 23:01
 5/5 A kérdező kommentje:

koszonom a válaszokat!:)

és én nem a hatalom miatt kezdeném el, hanem önvédelem és stressz levezetés céljábol.

méletileg ha valahogy jársz és fizeted a havi díjat de papiron nincs szerződésed utcán is megtehetem nem?

2014. márc. 10. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!