Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan erősödhetek mellre,...

Hogyan erősödhetek mellre, bicepszre? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

kb:168 cm és 57 kg 14éves fiu vagyok. Konditerembe tudnék menni (sulinak van városi konditerem bérlete) de előtte szeretnék itthon erősödni.Majd utána persze elmennék konditerembe.Amúgy sokak szerint pont jó gyúrós alakom van(elég erős csontozatú vagyok és elég nagy a hátam )

Előre is kösziiii

2009. dec. 12. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme . Mért akarsz konditerem előtt erősíteni . Menj el edzeni és kész . Másokkal ne törődj . Ja és aki azt mondja hogy fiatal vagy hozzá, azzal ne törődj . Sok sikert :)
2009. dec. 12. 21:30
 2/3 anonim válasza:
Erősödni tudsz, felülésekkel és fekvőtámasszal!De az igazi eredményt csak akkor éred el ha sportolsz vagy komolyan veszed a konditermet!
2009. dec. 19. 02:13
 3/3 anonim válasza:
Ne félj a konditeremtől ! Aki ott leszól vagy lenéz az buta ,azokkal ne törődj,ők sem ott kezdték ahol most vannak hanem a szarból. Tehát nyugodtan kezdheted a terembe ,sőt! Azt ajánlom szervezz be egy barátot magadnak edzőtársnak ,nagyon fontos! Egymást segítitek ,spanoljátok , és idővel kialakul köztetek az edzőtársaddal egy egézséges rivalizálás ,ami jót tezs az edzésnek . 14 éves vagy hmm.. abból a szempontból figyelj magadra hogy ne erőltesd túl magad a csontjaid még nincsenek teljesen kifejlődve szval óvatosan edz ,mindig melegíts legalább 10 perc! és edzés végén nyújtás ! sok sikert
2010. márc. 8. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!