Melyik az a sport ami nem fogyaszt hanem nőies alakot ad, formál?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok tehát nem fogyni hanem alakot formálni szeretnék. Nőies alakot szeretnék. Viszont akármilyen fitness, alakformáló torna hirdetését olvasom az van benne hogy fogyás, zsírégetés. De én nem akarok fogyni.2014. márc. 2. 00:55
1/6 Osynho válasza:
Elsősorban a kajálástól fogysz. Az határozza meg a dolgokat, ha többet eszel, mint amennyit elégetsz, bármennyit mozoghatsz, nem lesz fogyás.
Alakformálás = izmosodás. Erre pedig a súlyzós edzések a leghatásosabbak. Persze tudatos táplálkozás mellett.
2/6 anonim válasza:
BJJ. most vagy nagyon jó alakja lesz a csajoknak tőle, vagy csak ilyen jótestű lányok jönnek BJJ-re :D
3/6 anonim válasza:
Mindkét válasz jó és igaz!
Egész testet átmozgató küzdősportok tényleg adják.
Vagy saját testsúlyos, egész testes erősítés is (nyilván) jó.
Súlyzós egész testes erősítés is.
5/6 Osynho válasza:
Nem is lesz hipphopp kétajtós szekrény. :) A nőknek ez a legnagyobb félelmük. Ugyanolyan izmok vannak rajtuk is, ugyanúgy célszerű edzeni rájuk és táplálkozni, mint egy férfinak.
6/6 anonim válasza:
Én fallabdázok, és nagyon szép nőies alakom lett tőle :) Tenisz is jó, ezek átmozgatják az egész testet, feszessé teszik a bőröd. És az állóképességed is jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!