Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik az a sport ami tényleg...

Melyik az a sport ami tényleg fogyaszt?

Figyelt kérdés
A futáson,biciklizésen,úszáson kívül.Amit úgymond élvezni is lehet.
2011. jan. 16. 09:58
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
A világ legjobb fogyasztója,formálója és erősítője a kettlebell!Ezt nyugodt szívvel mondom neked.Én is azt csinálom!Kiváló!
2011. jan. 16. 10:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Foci,kézilabda. mert a futás a leghasznosabb(nem csak ha kergetnek:)) és labdajátékok kozbenbészre sem veszed,hogy futsz,nem úgy,mintha egy pályán köröznél
2011. jan. 16. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
diéta + aerob mozgás
2011. jan. 16. 10:54
 4/9 Clem ***** válasza:
Minden mozgás fogyaszt...a felhasznált kalória mennyiség a fontos fogyás szempontjából és a bevitt tápanyag mennyiség és minőség.....nem a csodaszert kell keresni..!:)
2011. jan. 16. 11:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Clem

Azért azt beláthatod,hogy a futástól mondjuk jobban fogysz,mint a tekétől... Tehát igenis lehet ilyen szempontból különbséget tenni sport és sport között.Még,ha az én példám(futás<->teke) túlzó is volt.Vagyis bizonyos sport lehet csodaszer más sportokhoz képest.

2011. jan. 16. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Az összes cardioszerű mozgás. Arra ügyelj, hogy ne agyonhajtsd magad, viszonylag alacsony pulzussal (én olyan 120 felé tenném) folyamatosan és rendszeresen végezd.

A kitartás hozza az eredményt.

Jah és persze az étkezésre is figyelni kell.

2011. jan. 16. 11:20
 7/9 Clem ***** válasza:

:) Persze hogy a futás jobb mint a teke..!:)

Írtam is..: " A felhasznált kalória mennyiség a lényeg..",

És itt vissza lehetne csapni azzal ha pontosan a napi felhasznált kalória mennyiséget vinnél be valaki..akár tekével is fogyhatna...!:)

De tény hogy valami intenzívebbet kellene nézni..pl. fallabda..(ha a kondi nem jöhet szóba..?)?!:)

2011. jan. 16. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Ami tényleg fogyszt az a diéta...

De itt nem a nőklapás kamudiétákről van szó

2011. jan. 16. 14:24
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat(:
2011. jan. 22. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!