Karizom erősítés, de hogyan?
Figyelt kérdés
:)
Nem tudok egyetlen normális fekvőtámaszt sem csinálni.., a videókban mindig olyan szép, szabályosan csinálják őket. Nekem egyáltalán nem megy, vagy a fenekem van fentebb és így nincs egy vonalba a testem, vagy ha egy vonalban van akkor nem tudom megcsinálni és nem is értem, mert előbb lent van a csípőm, mint hogy a karom derékszöget zárjon be . Lehet, hogy nagyon hülye a kérdés, szóval előre is bocsi, de nem vagyok otthon az ilyenekben, viszont szeretnék erősödni karra. 17 éves lány vagyok.
Köszi előre is a válaszokat!
2014. febr. 27. 14:56
1/1 anonim válasza:
A fekvőtámasz nem kargyakorlat.
Nézz utána a fegyencedzésnek, a könyvben le vannak írva a rávezető gyakorlatok fokozatosan, így ha gyenge vagy, gyengébb gyakorlattal kezdesz, és majd hozzáerősödsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!