Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futok, lesz ez még jobb?

Futok, lesz ez még jobb?

Figyelt kérdés
Elkezdtem futni úgy 1,5 hete azóta 8 alkalmon vagyok túl de kb. 1 perceknél tovább nem megy és már most érzem h a facom bele soha nem fog ez jobban menni am f/21 és kb 110 kiló vagyok le szeretnék fogyni min. 80-90 re. Diétázom is nem eszek szénhidrátot (mm olyanokra gondolok h péktermékek, cukros üdítők, édességek). Napi 20-30 perceket "futok de abból kb talán 7-8 perc futás lehet mert a többi a közben lévő séta mikor majd meghalok. Lesz ez még jobb is? :D

2014. febr. 26. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyelj, mivel kezdő vagy, így nem ajánlom, h naponta fuss. Járj inkább minden másnap, hidd el jobban fogsz bírni és idővel megállás nélkül fog menni! Nekem az elején nem ment még 50 méter se, de mostmár 1 óránál tartok. Szóval ne add fel és tarts pihenőnapokat!
2014. febr. 26. 20:28
 2/5 A kérdező kommentje:
okés köszönöm
2014. febr. 26. 21:28
 3/5 bekaszaj ***** válasza:

Szia!

110kg re talan még nem annyira igaz, de nagyon magas testsúlynál szokták ajanlani az úszást is.

-nemt erőlteted túl a lábaid, de főképp az izületeidet.

-valoszínüleg hogy hosszab sessionoket tudsz uszasbol produkalni, mint futásból.

Csak mint opciót ajanlom figyelmedbe:) esetleg csinalhatod úgy is, hogy egy nap futi egy nap uszi.

Ha a kitartás és az elszántság megvan már nemlesz gond ;)

Igaz én nem tulsúlyal kuszkodtem de nekemse ment a futás.

mára már 15kmeket kocogok megállás nélkül.

remélem kis segitség esetleg volt a leirtakban.

-Hajra haver;) kitartás és meglesz!

2014. febr. 27. 00:58
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2014. márc. 1. 21:39
 5/5 anonim válasza:

Persze h lesz ez jobb ha kitartóan csinálod, bár tényleg bőven elég ha 2 naponta futsz.

Nem kell túl gyorsan, inkább arra törekedj h minél több idejig tudd tartani a tempót.

Ja, és a végén ne ülj le egyböl,akárhogy kívánod, és mindig nyújtcs utána!

(én 3 év futómulttal 21km ert futok 105 perc alatt)

15/F

2014. márc. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!