Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ütés sorozat box-zsákon? Tipp?

Ütés sorozat box-zsákon? Tipp?

Figyelt kérdés

17 éves 55kg-os vagyok.

Akármikor beszól valaki nem merek visszaszólni, mert tudom hogy nem valami jó az erőlétem.Ez ellen szeretnék tenni. Vettem egy box-zsákot és megszeretnék tanulni pár jó ütést-ütés sorozatot.

Az a lényeg hogy meg tanuljak jól visszaütni.

2014. febr. 24. 18:24
 1/9 Sowilo ***** válasza:

Ha majd jársz box edzésre, megtanítják, netről nem megy sehogy sem. Egyébként a box a legjobb utcára, mivel ott amúgy sem érdekes nagyon rugdosni.

http://www.youtube.com/watch?v=BDsUL7ttlQQ&feature=share

Netről maximum ilyeneket leshetsz el.

2014. febr. 24. 18:33
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

ez nem így megy.

le kell menned edzésre és egyesével kell kigyakorolnod mindhárom ütésfajtát,edző irányításával.

ha már megy szépen,akkor össze lehet kötni kettes,vagy dupla ütéssé,ha már ez ki van gyakorolva akkor jöhetnek a 3as kombinációk.

ha otthon hozzáértés nélkül elkezded,akkor nincsen senki aki kijavítsa a hibákat,berögzül a hibás mozgás.

esetleg ha mindenáron ezt akarod,de nem lehet rábeszélni,hogy lemenj edzésre,akkor a hokisok bunyóit tanulmányozd.

bal kézzel ráfog az emberre,gallér,ruhán valahol,jobb kézzel pedig megállás nélkül üt egy helyre fejre kizökkenthetetlenül.

ezt gyakorolhatod a zsákon.

üss egy helyre egy kézzel addig amíg tüdővel bírod,ez jól lesz a nem sportoló korosztályod nagy része ellen.

és nem visszaütni,elsőnek ütni.

2014. febr. 24. 19:30
 3/9 A kérdező kommentje:

És ütést azt miként erősítsem?

Bokasúllyal a csuklón?

2014. febr. 24. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

nem.

medicin labda lökéssel.

2014. febr. 24. 20:08
 5/9 A kérdező kommentje:
és ha nincs medicin labda?
2014. febr. 24. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
egy levágott emberi fej súlya simán van 5-6 kiló,úgyhogy azzal is csinálhatod ha szerzel egyet.
2014. febr. 24. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
tapsolós fekvőtámasz
2014. febr. 24. 21:39
 8/9 A kérdező kommentje:

ok

Köszönöm a válaszokat

2014. febr. 24. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy vissza kell szólni minden majomnak? Ne törődj a beszólásokkal.
2015. márc. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!