Húzódzkodás/tolódzkodáshoz ajánlatos kesztyűt venni?
Van egy kis bőrkeményedésem, emiatt kellene a kesztyű.. szerintetek vegyek vagy hagyjam a p.csába? ezt a 2-t néztem ki: [link]
Minek kéne kesztyű ? Homár vagy ?
És mivan, ha bőrkeményedésed lesz a húzódzkodástól ? Viseld büszkén.
Igen,ha valakinek bőrkeményedése van az már homár... Istenem a sok észlény aki látatlanba dobálgat sértő kifejezéseket.
Amúgy a te döntésed. Én elég igényes vagyok ezért használok kesztyűt edzésen. Ettől még nem vagyok homár,ha a barátnőmnek lenne minden nap egész évben bőrkeményedés a kezén engem zavarna, hisz egy ápolt, puha kéz érintése mégis csak jobb. Mivel én ezt szeretem ezért viszonzom avval, hogy az én érintésem is puha még ha nem is annyira mint az övé.
Nem, nem kell. Emiatt főleg nem. Ha azt mondtad volna, hogy kicsit megrepedezett, arra azt mondtam volna, hogy nem baj, hozzászokik a kéz. Mert hozzászokik, ha folyamatosan, ütemezetten csinálod.
Ha nagyon szeretnéd, akkor meg lecsipkeded a bőrkeményedésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!