Kuky kérdése:
A tegnap nagyot emeltem es nm fajt de ma regelre kezdet fajni s most nagyon faj a derekam ienkor mit ajanlatos csinalni?
Figyelt kérdés
Egy szomszedom mondta o si volt igy s torna oran muszaj volt fuson s elore fajt aztan rendbejott2013. márc. 31. 16:58
1/5 anonim válasza:
Először is pihentetni amíg fáj, ha elhúzódik vagy nagyon éles a fájdalom orvoshoz menni. Majd mielőtt megint nagyokat emelnél (vagy bármilyen mozgást végeznél) alaposan meg kell tanulni a helyes kivitelezést (akkor is ha szekrényemelés közben húztad meg megad).
2/5 anonim válasza:
én mindenféle gerincbántalmakkal kiropraktorhoz járok, az rendberakja.
3/5 A kérdező kommentje:
en ma ahogy egy baratom ajanlota futam elore nagyon fajt de minel tobet futam anal kevesbe fajt emelni meg mindig nm tudok vele de legalabb nem faj anyira
2013. márc. 31. 20:55
4/5 anonim válasza:
huh,hát ha valamit nem csináltam volna,akkor az a futás ilyen esetben.
ha kinyomódott mondjuk a porckorongod és ráfutsz,ami egy gerincet hosszirányban terhelő rázkódó mozgás,akkor a végére esetleg simán lehetne sérved is,mert kiszakad a kinyomódott porckorong.
a fájdalom mértékétől függően jó a kobra póz a gerinc csavarás,a macska póz és a hanyatt fekve nyújtózkodás gyakorlatok,ezek helyre tudnak ropogtatni.
5/5 A kérdező kommentje:
koxi szepen mikor megcsinaltam vagy 5 xo r ezeket a gyakorlatokat mar sokal jobb volt mar semi baja nm is faj koxi xepen
2013. ápr. 5. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!