Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet ha beveszek...

Mi bajom lehet ha beveszek 200db naposimot? (persze nem egyszerre)

Figyelt kérdés

Kell még szedni mellé mást is?

Mivan ,hogy ha nem szedek közbe májvédőt meg a többit?

Vizesít vagy erösebb is leszek tőle?

Leapad egy idő után ami feljön?

Kb. menyibe kerül 200db ?

Hozzáértők válaszát kérem! Előre is kösz!!!

2009. dec. 8. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Csak kérdem , hogy te most ettől mire számítassz? Arra hogy 1 hónap múlva akkor majd tök izom leszel? Biztos hogy nem. Annyira egyszerű és jó lenne ha így működne a dolog , de nem. Ha így lenne kb minden férfi izomállat lenne.

Fogalmam nincs mi az a naposim , mindjárt beírom google-be , de most mi ? oda van írva hogy ajánlott májvédőt meg mást szedni mellé azért hogy használjon / megóvjon? Mert ha oda van írva , vagy valahol így olvastad , akkor NYILVÁN azért van oda írva mert úgy kell ,csinálni.

2009. dec. 8. 22:48
 2/11 anonim ***** válasza:

btw most beírtam googlebe hogy naposim , hát kb első találat ez :

[link]

és aztán itt lehet olvasgatni pl ezt ...:

Nem rossz szer az biztos!Könnyen fel lehet töle szedni.Csak ha abbahagyod tényleg elhízol!És a szedés alatt nagyon ideges leszel.Én szedtem és szedem is!Jó eredményeket el lehet vele érni!Csak ki is szörösödsz töle rendesen.Impotencia veszélye nem áll fent.

szóval döntsd el hogy ez neked megérie. Persze lehet hogy egy szó sem igaz ebből te tudod.

2009. dec. 8. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
fel fog fújni, de annak mi értelme barátom? ami fel fog jönni az le is fog menni. plusz ami feljön, az sem izom lesz, az izom fehérjéből épül, nem pedig abból a szaarból amit mindennap eszel, ugyanis ezek a szerek ezeket táplálják be az izmaidba. szóval ha te szeretnél zsíroskenyérből izmot építeni akkor csak rajta.
2009. dec. 8. 23:43
 4/11 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok és 60 kiló, akármenyit eszek nem tudok hízni.

Hogyha közben fehérjét meg hasonlót szedek az segít?

Amúgy akit ismerek és szedte mindegyik felszedett min. 5 kilót ,hogy késöbb menyi maradt rajt azt nem tudom.

Tényleg csak "mű izmot" csinál?

2009. dec. 9. 12:33
 5/11 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok,190cm magas. kb másfél éve kezdtem el az edzést, elég nagy intenzitással heti 5alkalommal. soha semmitől nem híztam pedig szerettem volna, előtte versenyszerűen fociztam. 69kg volt a súlyom akkor. mikor elkezdtem az edzést ajánlottak ilyen meg olyan szert de nem kértem belőle, egy profi tanácsait megfogadva raktam össze az edzéstervemet, ami minden izomcsoportra edz nagy súlyokkal a tömegnövekedés érdekében(kiemelném a lábat mert 95% szarik rá, pedig a tömegnövelés egyik alappilére)és kardió is ment mert az meg megint csak kell ha felpezsdíted a vérkeringésed étvágy is jobb. tömegnövelőt, és kreatint szedtem, emellett rengeteg zabpelyhet termeltem be. 2008.augusztus és 2009január közti időszakban 19kg tömeget sikerült felszednem amely eléggé komolynak mondható és azóta erre még további 4kilót tettem, s már semmi zsír nincs rajtam, és elégedetten büszkén tekintek magamra és a döntésemre mikor látom hogy a szétkoxolt srácok nem bírnak felállni akkora súllyal mint én. szóval én lebeszélnélek a szteroidokról mind fizikai mind pszihikai szinten, edz úgy mint egy megszállott, egyél sokat, főleg gyümölcsöt, vitamint és komoly eredménye lesz.
2009. dec. 9. 14:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Ha városban laknék mék oké is lenne a konditerem én is gondoltam rá ,de nem ott lakok és elég problémás lenne bejárni.

Ha otthon sulyzozgatok meg hasonló az segít felszedni?

És a fehérje(por) otthoni sulyzozgatásnál érne valamit?

Kösz a választ igazából nekem sincs túl sok kedvem "kokszolni" de egyelöre csak ezt tartom megoldásnak.

2009. dec. 9. 17:53
 7/11 anonim ***** válasza:
ha nagy intenzitású edzéseket folytatsz akkor igen ér. növeld a szénhidrátbeviteled, illetve fehérjét vigyél be tápkieg formában, esetleg kreatint. bár én azt későbbre hagynám, mert most még elég vékonyka vagy magasságodhoz képest. naposimról tegyél le, az műizom lesz, attól hogy gyógyszert szedsz, nem fog izmod épülni a semmiből, hiszen az izom építéséhez fehérje kell és nem ilyen meg olyan gyógyszer, szteroid.
2009. dec. 9. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:
a fehérjepor mindig segít, de alapban az nem tömegnövelő, viszont rengeteg aminósavat tartalmaz ami elengedhetetlen az izomépülés terén. www.tejpor.hu/wpc80 ha nem akarsz kidobni egy rakás pénzt a 2-3kilós szkájtek meg bájotek cuccokra, amik meg sem közelítik ezt
2009. dec. 9. 19:35
 9/11 A kérdező kommentje:

Szóval ez a tejpor segíthet?

Ha naponta gyúrogatok otthon meg iszom ezt az izét akkor elvileg izmosodni fogok ?

Ha ez használ akkor nem szedem be a naposimot , meg amúgy is félek tőle.

KÖSZ!

2009. dec. 9. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
a tejpor tele van laktózzal, inkább kerüld, hiába magas fehérjetartalmú
2009. dec. 12. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!