Tegnap este lefutottam egyszerre 29percet ez jó idő?
Figyelt kérdés
Bírtam volna tovább is, ebben néha voltak sprintek is ilyen 10méterek kb, azért nem futottam tovább, mert a városban futok és pont így jöttek ki az utcák.
ha lenne valami térkép vagy program megmondanám hány km-t futottam, de azt tudom hogy kb. 3km-t 10-11perc alatt futottam le. ez jó idő? fogyás céljából futok, tudom kaján is múlik az rendben van, de futni amúgy is szeretek.
16-F
2011. szept. 29. 23:21
1/4 tetro válasza:
szóval 29 perc alatt majdnem 9 km-t futottál?
2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom az szerintem kicsit sok lenne :D letöltöm a google earthöt és lemérem
2011. szept. 30. 14:05
3/4 A kérdező kommentje:
5,3km futottam le. az a 3km kb 2km volt csak vagy 2,3 max, máshogy számoltam nem úgy ahogy szoktam :D
kb 11km/h sebességgel futottam ahogy utánaszámoltam.
2011. szept. 30. 14:24
4/4 anonim válasza:
Jó az,hidd el. Ennél nem kell több. :) DE ha pl. le akarsz fogyni,akkor ezt kitartóan kell csinálni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!