Ha egyszerre végzek súlyzós edzést meg még mondjuk futok is akkor annak van értelme?
Figyelt kérdés
Mármint értem ezalatt, hogy súlyzós edzés csinálom mindent ami kell+ edzések végén szálkásítás végett futok. Akkor ennek így van értelme, vagy hagyjam a futást, és előbb tömeget növeljek rendesen, és aztán a szálkásítás , vagy fordítva előbb szálkásítás aztán tömegnövelés? Tulajdonképp olyat szeretnék elérni, hogy a hasamon ne csak azt lássam hogy lapos, hanem azért lássam azt is hogy van ott kocka... nem kell nagyon durva szálkás izomzat, csak mégis kicsit.2011. szept. 2. 22:19
1/6 anonim válasza:
nem lehet egyszerre szálkásítani és tömeget növelni. szóval először azt döntsd el, hogy mit szeretnél, utána kérdezz tovább, mert alapvetően nem jó, hogy súlyzós edzés után közvetlenül futsz.
2/6 anonim válasza:
Igen, szálkásításnál van értelme.. diéta mellett aerob + súlyzós kötelező. Ja, kockás has: szálkásítás, több izom: tömegelés. szerintem válaszd a másodikat, jobb egy zsírosizmos mint egy 40kilóskockahasas.
3/6 anonim válasza:
Igen van értelme.
Állóképességi edzésnek jó.
Leméred mennyi kalóriát égetsz el vele és annyival többet eszel,ha tömegelsz.
4/6 anonim válasza:
Ha szálkásodni akarsz,akkor van értelme.ha nem vagy nehezen hízó/izmot felszedő ember,akkor fölösleges tömegelned.Kövess szálkásító diétát.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát voltam már régen 90 kg is .... régen, most vagyok 74 kg 185 magas. Szoval alapjában véve már nem sok zsír van a hasamon, már csak a 8-9%os testzsír%ot kéne elérnem , de akkor fogynom kéne még 1-2 kgt , amihez annyira kedvem sincs egyébként. Akkor az lesz, hogy inkább tömegnövelek kicsit aztán majd ha elértem hogy nagyobb súllyal tudok súlyzózni (viszonyításképp most 50el megy a fekvenyomás, nem olyan rég kezdtem), akkor ugye több izom is lesz rajtam, már csak egy kis masszív szálkásítás kell és kész is ... jól mondom ?
2011. szept. 3. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!