Rendbe van ez az étrend? És suliba mit ajánlotok puff. Rizs mellé?
Figyelt kérdés
Suliba mit ajánlotok puffasztott rizs mellé, amibe van fehérje és nem néznek ki a teremből a szaga miatt? Csináltam egy étrendet magamnak amit nagyjából tartani is tudok, ~ kb 75kg vagyok és úgy jött ki hogy fehérje 176g, szénhidrát 450g(ez kicsit sok szerintem) zsír 31,8g , 2842kcal összesen.. Van rajtam kis felesleg főleg a hasamon azért érzem soknak a ch-t. Szerintetek? Heti 2x-3x eljárok futni is(nem kondizok, csak calisthenic)2014. febr. 9. 12:11
2/7 Osynho válasza:
Első és legfontosabb kérdés: mi a célod? Izmosodás vagy szálkásodás? Nem írtad, pedig ez alapból meghatározza a dolgot. Mondjuk az étrendből ez tömegnövelés lesz, de akkor a hasadon lévő felesleg nem fog eltűnni, továbbá izmosodáshoz nem ártana valami súlyzós edzésterv.
3/7 A kérdező kommentje:
Hát calisthenicsel inkább szálkásítanék, nyárra akarom hogy kinézzek valahogy és eltűnjön a pókhas.. Te milyen étrendet ajánlanál akkor?(mennyi fehérje és mennyi ch)
2014. febr. 9. 19:00
4/7 A kérdező kommentje:
a reggelit lecseréltem szoval a szénhidrát az kb 360g
2014. febr. 9. 19:03
5/7 Osynho válasza:
A szálkásításhoz étrend kell elsősorban. Pontosabban kalória deficit. Csökkentsd a szénhidrátbevitelt folyamatosan, a 360g is sok, szerintem. De úgyis meglátod, mikor kezdesz fogyni. A túl gyors súlyvesztés se jó, mert az már izomból megy.
6/7 A kérdező kommentje:
Maximum úgy tudom hogy kisebb adag rizst eszek, vagy hagyjam ki az étrendből a zabpelyhet?(ezt 4-5óra körül eszem) de akkor mit egyek helyette?
2014. febr. 9. 19:33
7/7 Osynho válasza:
Kalória deficitben kellene lenned. Szerintem közel 3000 kalóriával nem ez a helyzet :). Tehát a válasz: leginkább semmit, illetve a fehérje adagot növelheted. Ki kell tapasztalni, mikor indul be a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!