Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak a bokámmal,...

Mit csináljak a bokámmal, hogy rendbejöjjön?

Figyelt kérdés
kb 2 hete kimetn a bokám edzésen és jól feldagadt, egy hétig nagyon fájt. egy kicsit még most is fáj és futni még nem igazán tudok. nem tesiztem és nem is nagyon jártam edzésre, de ma többször is belenyillalt a fájdalom :( orvos azt mondta h egy hétig legyen bekötve meg ne nagyon mozogjak, viszont még mosz is fel van dagadva és nagyon zavar, mert már jó lenne edzeni meg normálisan menni...:((
2009. dec. 7. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
elöször is kiméld, másodszor fáslizd szorgalmasan - lehet, hogy hónapokig tart, mire rendesen terhelhetö lesz.
2009. dec. 7. 16:50
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen, 1,5 hónap után már futottam vele, aztán fociztam is vele :) Várd meg, amíg teljesen rendbejön és lemegy a duzzadás. Addig pedig kenegesd és fáslizd.
2009. dec. 8. 10:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! JÖhet még:) És hülyeség lenne pénteken elmenni edzeni? Bekötném a bokám meg nem terhelném nagyon, csak tényleg kéne menni..
2009. dec. 9. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
ahogy érzed, de ha nem akarsz egy rossz mozdulat miatt kapni egy bónusz műtétet, én a helyedben minimum 1.5 hónapot pihentetném.. Mint mondtam, nekem kb. 1 hónap után ment le a duzzadás, utána elkezdtem kocogni vele, tornáztatni, majd focizni. Egy orvos ismerős szerint részleges szalagszakadás volt minimum. Na hát azóta viszont jobb, mint valaha :D
2009. dec. 10. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Jajj, hát voltam edzésen :s De nem volt túl durva, csak kocogtam meg passzolgattunk, játék közben hátul maradtam és nem futottam sokat.. Az orvos szerint nekem nincs szalagszakadásom, és a röntgenen se volt semmi (ha minden igaz.. :S :o) Most kicsit fáj, de nem jobban, mint mikor nem edzek.
2009. dec. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!