Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az úszás milyen hatékonyan...

Az úszás milyen hatékonyan formálja a feneket és a vádlit? Mert eléggé egybe van a vádlim a bokámmal.

Figyelt kérdés

Heti 2x két óra úszás és a többi napokon leg magicezek.

Leginkább a popsi, és vádli formálás érdekel. Ilyen modszerrel menynire hatásos?

2010. júl. 12. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
hát nemtudom. helyedben csinálnék kitörést és lábhajlítóra gyakorlatokat + vádlira. ha érdekel tudok adni linket ahol ott van, hogy hogy kell csinálni..
2010. júl. 12. 20:44
 2/5 anonim válasza:

szia én csak vádlira tudok na azt úgy kell hogy naponta első 2 napban 10 aztán 20 ,30 ,40 stb.

tehát az a lényeg hogy állsz a talpadon aztán a lábujjhegyeden és így folyamatosan először ne csinálj sokat csak szokd de az is fontos hogy mondjuk csinálsz pl. 50 ne állj bármennyire fáj nekem olyan kemény a vádlim hogy a fiúk is irigylik pedig alig 2 hetet dolgoztam vele

egy szertornász lány

2010. júl. 13. 00:18
 3/5 anonim válasza:
Ha az úszást csinálod akkor ott lábtempót(pl:mell) használj főkép.
2010. júl. 16. 22:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Az úszás erősíti a vádlit szerintem leginkább a gyors lábtempó. Ha a vádlid vastagságát szeretnéd növelni akkor jó az a gyakorlat is amit "egy szertornász lány" irt hangsúlyozom ha vastagítan akarod talán még jobb ugy hogy valami nehezék van rajtad(pl súlyzó rúd a nyakadban) kicsit kevesebbet csinálni.
2010. nov. 19. 20:28
 5/5 A kérdező kommentje:
nem igazán vastagitani akarom a vádlimat, inkább vékonyitani és formálni, hogy "elváljon" a bokámtol :D
2010. nov. 20. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!