Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan "szélesítsem" a vállamat?

Hogyan "szélesítsem" a vállamat?

Figyelt kérdés

A vállam nagyon gyér....rettentően keskeny a csípőmhöz képest. Rettentően zavar, nem tudom, hogy mit csináljak. Itthon szoktam edzeni, saját testsúllyal, kondira nincs lehetőség. Mégis mit lehetne tenni?...Nagy részben genetika függő, de valamennyit mégis csak szeretnék tenni....

(privátban kép)

2014. febr. 5. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
optikai tuning oldalemelésekkel és az a jó hogy nagy súly sem kell hozzá, esetedben megtöltesz pl két flakont vizzel ha nagyon nincs otthon semmi súlyzó, csinálhatod egyszerre és külön is egy oldalra, emellett szerintem a hát szélesitésével is lehet "csalni" a látszaton (húzódzkodás, evezések), azért csinálj mást is vállra ha belekezdesz...
2014. febr. 5. 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Saját súllyal nem annyira könnyű direkt vállra edzeni, de ha rendesen csinálod, csináld tovább, egyél rendesen, és meglesz az eredménye. Esetleg vegyél egy kézisúlyzószettet, mert vállhoz nem kell sok súly.

Fiú vagy, vagy lány?

2014. febr. 5. 20:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, végülis igen, akár lehet a kisebb súlyokat sufnituning berendezésekkel is kiváltani, ha kreatív vagy.
2014. febr. 5. 20:19
 4/6 A kérdező kommentje:
17éves fiú :)
2014. febr. 5. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell kép :D
2014. febr. 5. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
az izomtömeged kicsi. csináld rendesen a saját testsúlyos gyakszikat és egyél rendesen hogy jöjjön rád a tömeg. nem a vállad van lemaradva hanem mindened. csinálj fekvőtámasazokat falnál. nem mindenáron oldalemelés kell hogy fejlett legyen az oldalso deltád
2014. febr. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!