Szerintem túl vastag a vádlim. Mit tudnék ellene tenni?
Sehogy. Egy testrészt külön nem tudsz vékonyítani.
(egyébként meg sanszosan nem vagy tisztában a saját testeddel, és sérült a testképed)
úgy, hogy nem látod magadat reálisan.
45 kilósan kizárt, hogy olyan vastag legyen a vádlid, hogy ne tudj szoknyát hordani.
Nem szeretem a "fogadd el magad" szöveget nyomatni, de még egy 90 kilós nőnek sem lehet olyan lába hogy emiatt NE TUDJON szoknyát felvenni.
Előző hozzászólónak, igen van olyan hogy testünkhöz képest túl vastag a lábunk!
Én abszolút megértem a problémád. Sajnos én is hasonló testalkatú vagyok. Felül vékony, de a lábaim, főleg a vádlim nagyon vastag. Sőt nálam visszér is társul hozzá ami már gyerekkoromban megjelent :( Anyukámtól örököltem
És kikészít ez a mai répa szárú nadrág, mert egyszerűen nem jön fel a vádlimnál. No meg nem jön rám egy hosszúszárú csizma sem...
Kíváncsi vagyok valaki tud e valami gyakorlatot írni, hogy mit tehetnénk ez ügyben.
Kata: az hogy valakinek mekkora a vádlija, azt a rajta levő izom mérete, tapadása, illetve a zsír mennyisége befolyásolja.
Az első dolog genetikafüggő, illetve edzéssel az izom méretét lehet növelni, de ekkor értelemszerűen nem lesz kisebb a vádli. (nem akarlak amúgy kizökkenteni titeket a sanyarúságotokból, de a férfiak szeretik, ha van izom is a nőn)
A zsírréteg eltüntetése meg helyspecifikusan sajnos nem jöhet létre. Diétázni lehet, de akkor meg mindenhonnan fogsz fogyni, és nem tudod ezt befolyásolni. Kérdezgethetsz még gyakorlatok után, csak ennek a második tényezőnek az ismeretében értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!