Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintem túl vastag a vádlim....

Szerintem túl vastag a vádlim. Mit tudnék ellene tenni?

Figyelt kérdés
160 cm vagyok,45 kg..sajnos örököltem a vastag vádlit.A combom teljesen rendben van és csak a vádlim miatt nem tudok szoknyát hordani...Valami tipp hogy hogyan tegyek ez ellen?
2014. febr. 1. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:

Sehogy. Egy testrészt külön nem tudsz vékonyítani.

(egyébként meg sanszosan nem vagy tisztában a saját testeddel, és sérült a testképed)

2014. febr. 1. 14:52
 2/9 Galaxis. ***** válasza:
Küldj képet mert kíváncsi vagyok milyen az a 45 kg-osan vastag vádli :)
2014. febr. 1. 14:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Hpgy érted hogy sérült a testképem?
2014. febr. 1. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:

úgy, hogy nem látod magadat reálisan.

45 kilósan kizárt, hogy olyan vastag legyen a vádlid, hogy ne tudj szoknyát hordani.

Nem szeretem a "fogadd el magad" szöveget nyomatni, de még egy 90 kilós nőnek sem lehet olyan lába hogy emiatt NE TUDJON szoknyát felvenni.

2014. febr. 1. 15:44
 5/9 A kérdező kommentje:
alacsony is vagyok...küldenék képet de felesleges mert azon nem mutatja jól.
2014. febr. 1. 15:49
 6/9 Galaxis. ***** válasza:
Hány éves vagy? 12?
2014. febr. 1. 16:41
 7/9 A kérdező kommentje:
16
2014. febr. 3. 13:15
 8/9 Kata0919 válasza:

Előző hozzászólónak, igen van olyan hogy testünkhöz képest túl vastag a lábunk!

Én abszolút megértem a problémád. Sajnos én is hasonló testalkatú vagyok. Felül vékony, de a lábaim, főleg a vádlim nagyon vastag. Sőt nálam visszér is társul hozzá ami már gyerekkoromban megjelent :( Anyukámtól örököltem

És kikészít ez a mai répa szárú nadrág, mert egyszerűen nem jön fel a vádlimnál. No meg nem jön rám egy hosszúszárú csizma sem...

Kíváncsi vagyok valaki tud e valami gyakorlatot írni, hogy mit tehetnénk ez ügyben.

2014. febr. 3. 15:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Kata: az hogy valakinek mekkora a vádlija, azt a rajta levő izom mérete, tapadása, illetve a zsír mennyisége befolyásolja.

Az első dolog genetikafüggő, illetve edzéssel az izom méretét lehet növelni, de ekkor értelemszerűen nem lesz kisebb a vádli. (nem akarlak amúgy kizökkenteni titeket a sanyarúságotokból, de a férfiak szeretik, ha van izom is a nőn)

A zsírréteg eltüntetése meg helyspecifikusan sajnos nem jöhet létre. Diétázni lehet, de akkor meg mindenhonnan fogsz fogyni, és nem tudod ezt befolyásolni. Kérdezgethetsz még gyakorlatok után, csak ennek a második tényezőnek az ismeretében értelmetlen.

2014. febr. 3. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!