Hogyan kezdjem el a kondit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!, 17 éves vagyok (fiú) és hát túl vagyok a 110 kilón és szeretnék változtatni ezen. Februártól megyek kondiba és hát azt szeretném megkérdezni tőletek hogy kell e valamit szedni, illetve mit igyak meg heti hányszor lenne érdemes lejárnom (közbe reggelente futni mennék) és hát nagyjából ennyit szeretnék kérdezni, válaszokat előre is köszönöm.2014. jan. 25. 22:37
1/7 viktorvarga válasza:
csak kis sulyokkal eleinte,mert gondlehet belőle,mikormár mennek a gyakorlatok 1-2 hónapmúlva fokozatosan emelheted a terhelést meg a súlyt.nekölcsél semmi szarra.max 1 jó futócipőre.de nefeledd a táplálkozás a kulcs,meg ha ebből tényleg lessz valami akkor renngeteg vitamin !!
2/7 aikiboxer válasza:
Töltsd le az internetről a Sárga kapszula című könyvet, abban benne vannak az alapok. Az étkezésedet kell rendbetenned, és ledobnod kb. 30 kg-ot, addig nem kell "szedned" semmit. Max. vitaminokat.
3/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat!:D
2014. jan. 26. 11:08
4/7 A kérdező kommentje:
És milyen vitaminokat kéne?
2014. jan. 26. 11:11
5/7 kovpet válasza:
Multivitamint.
Nem tudom, hogy milyen magas vagy, de 110 kilósan szerintem nem kellene futnod. Erős séta mehet (130-as pulzus mellett) vagy szobabicaj. A futás tönkre vágná a térded, ha peches vagy.
Heti 2-3 teljes testes edzés pár (mondjuk 3) hónapig, aztán lehet bontani. Mellette 4-5 kardio, az aerób tartományban. Heti max 1 kilót fogyj, de inkább felet, így állítsd be a kaját. Aztán 90 kilónál lehet újragondolni a dolgot :)
6/7 A kérdező kommentje:
Hát 182 centi magas vagyok.
2014. jan. 26. 17:33
7/7 kovpet válasza:
Az azért nem kóros, de nem is sportos. Én inkább javasolnám a(z erős) sétát. Azzal nem lősz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!