Milyen néven keressek olyan önvédelmi foglalkozást, ahol kis testi erővel lehet komoly csapást mérni a támadóra, akár többekre is?
160 cm-es nőként te akkor se fogsz komoly kárt okozni senkinek, ha 10 évig edzel mestergyilkos wing tzunt. :)
Miért nem mozogsz inkább egy kicsit, vezeted le a benned lévő feszültséget? Az aikido harmóniája nagyon megnyugtatja a lelket.
Nagyon szép sport a női boksz is, ha meg önvédelemről van szó, a boksz a legjobb arra, hogy meglepetésnek bevigyél két ütést az orrára, utána elővedd a gázsprayt, lefújd és utána szaladj...
Mért nem lehet a kérdésre válaszolni, nem mozogni akarok, amiket kérdezek, nem sportok.
Megkérdezem másik kategóriában.
Én a kérdésre válaszoltam méghozzá normálisan.
Ha bárki azt igérné, hogy kis testi erővel fogsz 160 cm-es nőként komoly csapást mérni akár több támadóra is, pl. leszerelni a hátulról fojtást meg eltörni a gégéjét, az kamuzik.
Egyébként amit keresel, az a krav maga.
Méghogy nem vagy feszült... (rég volt szex?) -.-
Ne durcázz, pici nőként még egy támadó esetén is a meglepetés erejében bízhatsz kb. csak, pláne ha többen vannak. Ott azért inkább az lesz, amit ők akarnak.
11: Ölni egy ütéssel tudok kb. fél másodperc alatt. De több fogást is szeretnék megtanulni, nem csak ezt az egyet, mert nem szeretném rögtön megölni a támadómat, és mert szeretek tudni kuriozitásnak számító információkat.
Egyébként megtaláltam a keresett önvédelmi foglalkozásokat, a rendőrség is tart és a művelődési házunkban is van és inygenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!