Fáj a térdem mit tegyek? Ugye nem komoly
Birkóztunk tesin és földre kerültem, ráadásul elég szar helyzetbe volt a lábam valahogy be volt hajlítva vagyis oldalra és még rá is esett a másik. Felkeltem alig tudtam ráállni. Aztán pár óra után kipróbáltam mennyire tudok vele futni, mivel már annyira nem fájt meg járni is tudtam. Hát elég sántítva futok. Lépcsőzésnél egy kicsit érzem a fájdalmat. Most hazajöttem megnéztem. Nincs semmi külső változás. Guggolni tudok, nincs feldagadva, járni is egyre jobban tudok, de érezni még a fájdalmat. Viszont ha ülök és kinyújtom előre a lábam akkor valami fura hangot hajlok a térdemnél mintha olyan lenne ha egy vizes rongyot ki akarnál csavarni és a végén mikor már nehezen bírod csavarni akkor így feszül és nyikorog vagy nem tudom mihez hasonlítani. Meg egy kicsi fájdalmat hátul is érzek a térdemnél.
Ugye nem komoly. Orvoshoz nem igazán szeretnék fordulni. Sok fájdalmam volt kisebb nagyobb ilyen végtagi, de nem fordultam orvoshoz pár nap és elmúlt. Abban bízok ez is így lesz. Vajon mi történhetett? Nem igazán láttam, de ficam vagy hasonló nem hiszem mert azt éreztem volna.
Valószínü hogy levállt a porc a térdedről vagy az izületekkel lesz probléma.El fog múlni de ez hónapok kérdése.Azt javaslom menj el dokihoz és irass fel velem egy krémet.
Jobbulást
'Orvoshoz nem igazán szeretnék fordulni.'
es ugyan miert, zsenipalanta? az megvan, hogy ez akar szalagszakadas is lehet, amit muteni kell...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!