Mitől fáj a térdem? Ugye semmi komoly?
Figyelt kérdés
Mostanában rám járt a rúd. Járok fociedzésre ott estem, aztán a szünetbe bicajjal, majd még egyszer egy koncerten. A futás nem nagyon megy mert a térdem nem bírja. Amugy nem bicegek meg nyugalmi helyzetbe, kis lépésekkel nem is fáj. Lehet valami komoly, vagy majd szépen lassan meggyógyul, mert ez csak egy zuzodás...? tapasztalatok?2010. nov. 8. 17:27
1/3 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de lehet egy kis porcdarabka letört.. A helyedben megnézetném traumatológussal.. Volt olyan ismerősöm, aki nem tudott futni, kiderült miért, megműtötték és azóta kutya baja.
2/3 A kérdező kommentje:
és azon kivül h nem tudott futni "tünetmentes" volt? ugyértem nem fájt neki, be tudta hajlítani, tudott rendesen aludni, meg minden....szerintem ink a seben feszül a bőr, de mondom megkérdezlek titeket. Kösz h irtál
2010. nov. 8. 17:42
3/3 anonim válasza:
Mindentől függetlenül elmehetnél a háziorvoshoz, vagy a sebészetre, és kapnál egy röntgen beutalót. Az egyből eldöntené, hogy sérült e a porc, vagy valami csontdarabka maradt ott. Most még könnyű lenne eltávolítani. Később csak gondot jelenthet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!