A szűk fekvőtámasztól is szélesedik a váll?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom,hogy a fekvőtámasz inkább mellre és tricepszre megy,a széles meg mellre és vállra. De annyifélét olvasni,hogy már nem tudom eldönteni2014. jan. 23. 10:08
1/7 anonim válasza:
Az a legjobb ha csinálod mindet. De a szűk inkább mell meg tricepsz szerintem. Vállra leginkább a kézenállós fekvő jó.
2/7 anonim válasza:
Megsajnáltalak. Tessék itt van pár fasza tipp saját súlyos váll edzéshez: http://www.youtube.com/watch?v=xDt_PvzR_o8
3/7 A kérdező kommentje:
:D lány vagyok és pont ezért kérdeztem,mert nem akarok úgy kinézni,mint egy ndk-s úszónő :) eszem ágában sincs kigyúrni magam,csak formába akarok maradni és a fekvő állítólag majdnem mindent megmozgat,de megijedtem attól hogy nagyon szélesíti a vállat :/ de nem hiszem,hogy annyira,a tesi óráktól se lettünk szélesek
2014. jan. 23. 12:33
4/7 A kérdező kommentje:
várok még válaszokat,valaki mondhatna biztosat is :)
2014. jan. 23. 12:34
5/7 anonim válasza:
Fogjátok már fel hogy soha a büdös életben nem lesztek túl izmosak! Az NDKs hölgyek tele voltak tömve férfi hormonokkal... edzhetsz vakulásig soha nem leszel olyan izmos mint a srác a videóban de még feleannyira se (lányként).
6/7 A kérdező kommentje:
örülök,hogy megint a kérdésre válaszoltál :D
még mielőtt belekötnél,tudom,hogy testépítő,de nem találtam olyan képet,ahol látszik az amire gondolok,mert nem egyenesen állnak...itt a kép: [link]
ez elég undorító szerintem...namost,ki akar ilyen nagy széles vállakat nő létére? mert én nem és ezt szeretném elkerülni...érted már? nem a kigyúrásról van szó,hanem az ARÁNYOKRÓL,hogy a csípőjéhez képest nagy batár a válla...jobban nem tudom elmagyarázni,sajnálom
2014. jan. 30. 11:31
7/7 anonim válasza:
Nincs nekem már türelmem ehhez, de nem, nem szélesedik tőle a vállad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!