Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fekvőtámasztól szélesedik a...

A fekvőtámasztól szélesedik a váll?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 18:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Viszont szép lesz tőle a mellizom :-)
2010. okt. 3. 19:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Fekvőtámasztól nekem csak kicsit a karom fáradt el, de izmosodni nem izmosodtm semmit attól. Fekvenyomás súllyal az már jó. Vállra meg inkább mellről nyomás, oldalemelés.
2010. okt. 3. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
ha sokszor sokat csinálsz akkor igen, a vállból nyomástól jobban szélesedik de ott könnyebben meg is lehet sérülni, a fekvőtámasz szerintem inkább mellre adja és állóképességedet is javítja
2010. okt. 3. 22:40
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem szélesedett, de elég sokat csináltam... 600at, 20 perc alatt, naponta
2010. okt. 4. 01:01
 5/12 clint ***** válasza:
41%

nem, semmitől nem szélesedik.

A csont meghatározza a váll szélességét. Az hogy izmosabb lesz egy dolog (bár fekvőtől azt sem hinném) de szélesebb semmiképp.

2010. okt. 4. 02:47
 6/12 anonim válasza:

Ha módodban áll ajánlom a kettlebell nevű sportot.. rendkívül erősít..de nem fújja fel az izmaid .. én nő vagyok.. és nagyon szép alakom lett tőle...

Kemények az eddzések de nagyon sokat javult az állóképességem is.

ha érdekel akkor nézz szét [link]

itt nagyon jó leírásokat találtam hogy mire is jó ez a sport :D

2010. okt. 5. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: Nem ép elmájű aki ilyen balesetveszélyesen edz. A súlyzót nem lóbáljuk, pláne nem dobáljuk.
2010. okt. 6. 02:46
 8/12 Aquir ***** válasza:
Ha a vállizmot, főleg az oldalsót keményen edzed, akkor annyival leszel szélesebb, amennyi izmot tudsz oda pakolni, a csontvázadon viszont nem tudsz változtatni.
2010. okt. 6. 16:33
 9/12 Aquir ***** válasza:
A fekvőtámasz viszont erre nem megoldás! Go konditerem!
2010. okt. 6. 16:34
 10/12 anonim válasza:

A kondi kötötté teszi az izmokat.

3-al előbbi..

A másik emberkének igaza van, a kettlebell tényleg jó. Nem értem mire mondod azt hoyg "dobálják" a súlyt.. tudod van rá egy technika.. ami miatt igen is hatszor jobb pl mint más súlyzós sportok. Nem vágja tönkre a gerincet, mivel egyenesen kell tartani mindig a hátat. De mielőtt iylen okos vagy.. olvass utána ;)

2010. okt. 8. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!