Hogy fogadnál egy női versenyzőt a mai Forma-1es mezőnybe?
Figyelt kérdés
Sokszor emlegetik, hogy milyen jó lenne, marketing miatt vagy azért mert egy új színt hozna az f1-be.
Nektek mi a véleményetek?
2014. jan. 17. 17:41
1/7 anonim válasza:
Ha kiérdemli, felőlem mehet nyugodtan, csak szerintem több hype lesz akkörül, hogy nő, mint akkörül, hogy hogyan versenyzik. Elfelszíneskedik majd az emberek. De hát az elsőnél általában ez van.
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem h nagy szenzáció lenne, a pályán mindenki egyenlő. Ha megfelelően edzett, akkor simán mehet úgy, mint a férfiak, lásd Danica Patrick. Őt jó lenne látni az f1-es mezőnyben, de sajnos erre nincs meg az anyagi fedezete.
3/7 anonim válasza:
Jót tenne a shownak ha jönne valami csajszi aki elkalapálná őket.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen a show-nak biztos jól jönne.
Összesen 5 nő volt a forma-1ben, de egyik sem szerezett pontot ha jól tudom.
2014. jan. 17. 18:57
5/7 anonim válasza:
Lella Lombardi szerzett fél pontot annó (idő előtt leállították a versenyt, ezért osztották ki csak a pontok felét).
Egy Danica Patrick kaliber jöhetne, de sajnos a legnagyobb sansza most Susie Wolff-nak van, aki harmatgyenge.
6/7 anonim válasza:
Danica Patric,Susie Wolff,Vixki Pirina... vannak örülnék neki ha lenne egy nő is ;)
7/7 Hugó 14 válasza:
Nekem fura lenne ugyanakkor érdekes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!