Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy fogadnál egy női versenyz...

Hogy fogadnál egy női versenyzőt a mai Forma-1es mezőnybe?

Figyelt kérdés

Sokszor emlegetik, hogy milyen jó lenne, marketing miatt vagy azért mert egy új színt hozna az f1-be.

Nektek mi a véleményetek?

2014. jan. 17. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha kiérdemli, felőlem mehet nyugodtan, csak szerintem több hype lesz akkörül, hogy nő, mint akkörül, hogy hogyan versenyzik. Elfelszíneskedik majd az emberek. De hát az elsőnél általában ez van.
2014. jan. 17. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h nagy szenzáció lenne, a pályán mindenki egyenlő. Ha megfelelően edzett, akkor simán mehet úgy, mint a férfiak, lásd Danica Patrick. Őt jó lenne látni az f1-es mezőnyben, de sajnos erre nincs meg az anyagi fedezete.
2014. jan. 17. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Jót tenne a shownak ha jönne valami csajszi aki elkalapálná őket.
2014. jan. 17. 18:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen a show-nak biztos jól jönne.

Összesen 5 nő volt a forma-1ben, de egyik sem szerezett pontot ha jól tudom.

2014. jan. 17. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Lella Lombardi szerzett fél pontot annó (idő előtt leállították a versenyt, ezért osztották ki csak a pontok felét).

Egy Danica Patrick kaliber jöhetne, de sajnos a legnagyobb sansza most Susie Wolff-nak van, aki harmatgyenge.

2014. jan. 17. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Danica Patric,Susie Wolff,Vixki Pirina... vannak örülnék neki ha lenne egy nő is ;)
2014. jan. 17. 20:59
 7/7 Hugó 14 válasza:
Nekem fura lenne ugyanakkor érdekes is.
2014. márc. 18. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!