Szerintetek azoknak a lányoknak, hány százaléka fogadnál pozitívan, ha egy rendes, nem szuper helyes fiú közelíteni meg őket valahol a városban, akik így néznek ki? Mennyi lehet ezek között a rendes, jó fej lány vajon?
Figyelt kérdés
Akik ki vannak sminkelve meg úgy öltözködnek, kihívóan. Én félek amúgy ezektől, ma is láttam buszon két tök cuki de szólítadn öltözködő smink nélküli ám talán jó, ha 14-15 év körüli lányokat és hát nekem ezek sokkal inkább tűnnek kedves, jó fej lányoknak, egy ilyenhez szívsebben és hamarabb odamennék, mint a kisminkelt, csinosan öltözködő, kint a melle típusú lányokhoz, akiktől gáz vagy sem, de szabályosan rettegek, hogy kicsúfolnak vagy lealáznak, ha odamegyk hozzájuk.2013. szept. 10. 19:40
1/2 anonim válasza:
És ha kicsúfolnak, vagy lealáznak, akkor mi van?
2/2 anonim válasza:
Ja igen te is a "tök cuki" lányokat nézted ki...
Miért nem inkább a nem cukikat?
Ja hát igen, mert az nem tetszik neked sem ugyebár...
Szerinted ők mit fognak reagálni arra hogy te nem vagy helyes?
Gondolom sejted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!