GYKBD kérdése:
Boxolás műszemmel?
Figyelt kérdés
Régebben boxoltam (csak pár amatőr versenyen voltam), de aztán volt egy balesetem, amiben elvesztettem az egyik szememet. Hosszú műtétek után most kaptam egy műszemet. A doki azt mondta, hogy ezzel nem ajánlatos már küzdősportokra járni, mert balesetveszélyes. Én nem igazán szeretném ezt elfogadni, szóval ha valakinek van valamilyen tapasztalata, vagy ötlete, hogy ezt meg lehetne-e oldani valahogy, azt megköszönném. (Értem ez alatt azt, hogy mondjuk kivenni addig, vagy mással helyettesíteni, mint ahogy egyesek a piercinget leragasztják)2014. jan. 16. 20:59
1/3 anonim válasza:
nem teljesen világos a kérdésed,főleg ez a hosszú műtétek után dolog.
most arc és ideg sérülés is van,vagy plasztikai műtét?
mert akkor annak valóban nem a legjobb ha ütik,erre esetleg jó az arcvédős fejvédő,a modell,színész srácok is ilyenben bunyóznak,mert az arcuk a munkájuk,ezt leszámítva ugyanúgy edzenek.
ha meg a protézis sérülése miatt aggódik az orvos,de az kivehető,akkor edzés előtt kiveszed és annyi.
leragasztod és akkor bámulni sem fogják.
2/3 A kérdező kommentje:
Semmilyen plasztikai vagy ilyesmi, csak szemsérülés volt, és a szemgolyó lett csak eltávolítva
2014. jan. 16. 21:50
3/3 anonim válasza:
akkor szerintem a 2. variációm a helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!