Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérjeszeletet edzés előtt...

Fehérjeszeletet edzés előtt kell enni vagy utána?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el edzeni komolyabban, vettem pár fehérjeszeletet étrend kiegészítés képen érdekelne hogy mikor egyem meg edzés előtt vagy utána?

Szívesen venném a választ sőt azt is ha még írnátok pár dolgot amit egyek : ) jelenleg 46 kg vagyok és 165cm mennyi az ideális fehérjebevitel naponta?

2014. jan. 15. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is a fehérjeszeleteket hagyjad, nem erre találták ki. Akkor jó, ha nagyon nem tudod megoldani a turmix vagy a kaja hordozását, egyébként edzés után turmix kéne, tejsavóproteinből.

Neked még kezdő átmozgató edzésterv kéne, ezt a builderen találhatsz. A Sárga Kapszulát meg olvasd el, alapismeretek nélkül ne vágj bele.

2014. jan. 15. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
A protein szelet egyfajta kisebb rossz: cukrot eszel, de legalább a létfontosságú fehérjét is beviszed mellette.
2014. jan. 15. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!