Ha nyújtok (remélem jól értem a kifejezést) akkor az nekem miért jó?
Figyelt kérdés
Szóval most egy másik tanár volt bent tesiórán, és olyanokat csináltunk mint még soha. Pl, hogy térdeltünk, utána lefeküdtünk a földre a lábaink között és ehhez hasonlók. Úgy éreztem magam, mint aki éppen szétszakadni készül, azt hittem összesz@rom magam. Ez miért jó ha gyakran csináljuk?? Mire leszünk képesek a végére?2014. jan. 9. 18:33
2/5 A kérdező kommentje:
Ha itthon csinálom, mennyi idő alatt leszek hajlékonyabb?
2014. jan. 9. 20:58
3/5 anonim válasza:
Hát azt honnan tudjam?
Attól függ, hogy mennyire vagy most merev!
4/5 anonim válasza:
Próbálj meg merev lábbal előre hajolni, és megérinteni a padlót!
5/5 anonim válasza:
Annyira ne csináld, hogy fájjon, de nem hülyeség amúgy :) lazább leszel, magasabbra tudod emelni a lábad és nem szakad el az izom egy hirtelen láblendítéstől. küzdősportolók akik rúgnak is nagyon sokat szoktak nyújtani. Egyszer taekwondon majdnem egy órán keresztül nyújtottunk, utána átrúgtam az ellenfelem feje fölött átlósan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!