Bevált az abtronicx öv?
Figyelt kérdés
Izmosabb lesz tőle a hasam, vagy nem ér semmi? Érdemes megvenni?2009. nov. 30. 17:16
1/4 anonim válasza:
Jaj, nehogy megvegyed! Én másnap már vissza is cseréltem. Szép alakod csak odafigyeléssel lehet, sporttal, mozgással, helyes táplálkozással. Olyan életmódot kell kialakítanod, amely egyben egészségedet is védi, és nem kell semmiről sem lemondanod, csak mértékkel élned. Ajánlom figyelmedbe a www.fitway.hu cikkeit.
2/4 anonim válasza:
Én is megvettem anno sok évvel ezelőtt, de semmi haszna nem volt pedig használtam rendszeresen.
3/4 A kérdező kommentje:
Oksa köszi a válaszokat. tehát ne vegyem meg.
2009. dec. 1. 19:40
4/4 anonim válasza:
Én is vettem, 4 hete használom és nekem bevált! Bár alapból lapos a hasam, de 4 hét rendszeres (napi 30 perces) használat után kirajzolódtak a hasizmaim...21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!