Bevált az Abtronicx öv?
Ritka sazr!!!!!!!
Engem egyszer meg is rázott!
elolvastam 1-2 topikot az abtronic x2-ről és merem állítani hogy a hozzászólók 90%-a még nem is használta!
én használom az abtronic x2 övet és nekem bevált! persze nem elég napi 10 perc, és akik már kipróbálták és nekik nem vált be azoknak üzenem, hogy akkor tényleg nem használ ha napi 2-3 ezer kaloriát tömünk magunkba:DD annyi igaz hogy az övet nem túlsúlyosoknak találták ki, nem is csodálom hogy az ilyen problémákkal szenvedőket nem "fogyasztja le" ugyanis 120 kiloval ne ettől az övtől várjunk csodát! én 180 cm vagyok, 66 kilo, laposabb és szálkásabb has elérése érdekében fektettem be az övre és nekem bevált! végtagi megbetegedés miatt nem tudok sportolni sajnos, nem diétázom de nem is eszem szana-szét magam, egészségesen táplálkozok, ez is sokban közre játszik hogy művel-e "csodát" az abtronic x2. attól hogy rajtad van az öv az nem azt jelenti hogy nyugodt szívvel megehetsz 3 tábla csokit a csülök pörkölt után:DDDDDD
remélem tudtam segíteni a kérdezőnek, aki pedig nem ért velem egyet attól én kérek elnézést csak a saját tapasztalataimat osztottam meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!