Lesz valami változás?
Figyelt kérdés
74kg vagyok és 172cm, hetente 3x karatézom és ha emelett esténként elkezdek futni nyárra ez mennyire fog meglátszani?
15/L
2014. jan. 5. 19:26
1/4 anonim válasza:
Az étrend fontosabb volna, ha változtatni óhajtasz a testeden.
2/4 anonim válasza:
ddark-nak igaza van, a kajáláson is sok minden múlik. Oda kell figyelned a széndidrát és zsír mennyiségre, amit eszel. A futás amúgy jó, a karate ilyen szempontból kevésbé. Valami kardio edzés lenne az igazi...
Amúgy havi 2-3 kg leadása az ideális, ha gyorsabban veszítesz testtömeget, az nem nyerő, nem egészséges, sőt lehet könnyen vissza is szeded, ha olyan alkat vagy. Szóval nyárra 10-15 kg-ot lehet ledobni, ha komolyan gondolod a fogyást.
Viszont 15 évesen szerintem még a 74 kg is jól állhat rajtad, és az sem teljesen mindegy optikailag, hogy a zsír alatt milyen izomzatod van.
3/4 A kérdező kommentje:
a karatét nem igazán a fogyás miatt csinálom csak egyszerűen szeretem és kikapcsol...nem vagyok igazából kimondottan kövér de lehetnék vékonyabb, persze a kajálásra is oda fogok figyelni:)
2014. jan. 5. 20:26
4/4 anonim válasza:
ddrake vagyok, amúgy azért (nem sértésből) de 172-höz a 74 kiló már kicsit nagy lánynak, persze valakinek bejön. Szálkásító diétára hajló étrend és aerob edzés jó volna, persze lehet kardió is, csak lehet elszlopál egy kis izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!