2-3 héten már lenne változás szerintetek?
Nem fogyni szeretnék, csak kicsit formálni az alakomat, különös tekintettel a lábaimra, mert picit "nagyok".
Szerintetek napi 15 perc szobabicikli (130 a pulzusom közben, kb. 120 kalóriát égetek) + 2 naponta 1 óra ami alatt ezt csinálnám : http://www.youtube.com/watch?v=s3zAG4zvVpc, látszana 2-3 héten belül a változás? Mert sajnos mindig feladtam, de most szeretném ha lenne egy kis motiváció (ami nálam az lenne, ha látnám minnél előbb a változást). :/ :)
De ha van jobb ötletetek, mondhatjátok. :)
Ha nem fogyni szeretnél, de túl nagyok a lábaid, akkor mégis mi van velük, "túl" izmosak?
15 perc szobabicikli az holt ajkán a csók.
Étrended milyen?
2-3 hét alatt egyébként nem sok érdemi változás lenne, de előbb döntsd el, hogy izmosítanál, vagy zsírt égetnél, mert kicsit ellentmondásos az írásod.
Étrendre nem tudok figyelni, bárki bármit mond.. nekem betarthatatlan h napi 5ször egyek, kicsit.
2 liter víz naponta meg van. :) és eszek zöldséget, gyümölcsöt is rendesen.
Akkor egyél 3x de a tápanyagmennyiség legyen meg, enélkül hiába próbálod, a semmiből nem tud építkezni a tested.
Szerintem végezz súlyzós, vagy saját testsúlyos osztott edzést, amelyik tetszik, tömegnövelő étrenddel. Utána max szálkásítasz egyet. Google-->alapismeretek-->builder weblapja. Jó olvasgatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!