Nektek mi a taktikátok mikor jóval magasabb,15-20 kilóval nehezebb emberrel sparringoltok?
Figyelt kérdés
179 centi vagyok, kb 63 kiló (ez változik attól függően, hogy van-e kedvem enni és edzek rendesen vagy tanulnom kell). Sok klubtársam jóval magasabb és nehezebb, nem élvezem ellenük annyira a bunyót, lábbal hamarabb érnek el, ha meg bejutok dominálnak egyből ütésekben én meg leblokkolok védem magam - erre meg bekaphatok egy frankó testütést :D versenyen legalább akkora embereket kapsz mint te. Ellentámadásnak forgó rúgó technika hasra be szokott jönni, csak edzésen kicsi a hely meg nem szeretek extrázni, egyik oldalra az viszont elvileg jól megy de kb ennyi.2014. jan. 1. 02:27
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, bocsánat, hogy eddig nem reagáltam de elolvastam mindet és próbálom végrehajtani :) sajnos a reflexeim picit gyatrák, a legtöbb ütésbe egyszerűen beleállok (mármint úgy, hogy közben fent van a kesztyű) csak sajnos ilyenkor alig látok valamit, ha nagyon bombáznak picit leblokkolok, de amúgy szeretem a testütéseket, mármint nem bekapni :D ma egy picit ez jött be:
bár az ellenfél jóval nagyobb, a keze nem hosszabb sokkal, szóval elsőkezesekkel próbáltam távol tartani az ilyet, meg ehhez persze az állásom is elég oldalas lett. Ez néha egészen bejött csak ilyenkor az az oldalam ami kifordult elég jó célpont testütésnek hátulról, ezt is meg kellett tapasztalnom ma :)
2014. jan. 10. 01:26
12/12 A kérdező kommentje:
Hülyeségeket beszélek nem az állásom volt oldalas hanem a testtartásom.
2014. jan. 10. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!